Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Κεραυνοί Τούντορ: «Θέλουμε μεταγραφές»!


Κεραυνοί Τούντορ: «Θέλουμε μεταγραφές»!

Για τις εισηγήσεις του στην διοίκηση του ΠΑΟΚ για μεταγραφές αναφέρθηκε ο Ιγκόρ Τούντορ μετά την ήττα στη Λέσβο. «Αν έχεις Σουάρες, Μέσι, Μπενζεμά ή Ρονάλντο», κερδίζεις όλα τα ματς.

Στο πρόβλημα του ΠΑΟΚ να φανεί απειλητικός όταν πλησιάζει έξω από την αντίπαλη περιοχή απέδωσε σε μεγάλο βαθμό την ήττα στην έδρα της Καλλονής ο Ιγκόρ Τούντορ. Ο Κροάτης τεχνικός, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και πως ο ίδιος έχει μιλήσει για τις ανάγκες του ρόστερ στην διοίκηση εδώ και δύο μήνες. Παράλληλα, δήλωσε πως η πρόκριση παραμένει ανοιχτή ενώ απέφυγε να δώσει έκταση σε ερωτήσεις για τον Γλύκο, τον Μπερμπάτοφ και τον Νομπόα.

Αναλυτικά:


Για την απόδοση της ομάδας του: «Δεν μπορούμε να συζητήσουμε για το σύστημα το πρόβλημα είναι ότι όταν φτάνουμε στα τελευταία 20-25 μέτρα δεν είμαστε επικίνδυνοι. Πιστεύω είδατε και εσείς κάποια καλά χαρακτηριστικά της ομάδας, αλλά όταν φτάνουμε εκεί στα 20-25 μέτρα δεν υπάρχει κάποιος να πάρει την μπάλα και να κάνει την διαφορά».

Για το αν έχει μιλήσει με την διοίκηση για τους ποδοσφαιριστές που χρειάζεται: «Έχω μιλήσει εδώ και δύο μήνες για τις ανάγκες της ομάδας και ξέρει τι πιστεύω, εγώ είμαι ο προπονητής και δίνω την συμβουλή μου και την άποψη μου για τους παίκτες, αλλά είμαι εδώ για να προπονώ την ομάδα. Θέλω να μιλήσω επίσης για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Παίζεται απλό ποδόσφαιρο, οι ομάδες διεκδικούν το γκολ από στημένες φάσεις οι περιμένουν από τους 2-3 παίκτες στην επίθεση να σκοράρουν και πιστεύω ότι ένας προπονητής για να φέρει την ιδέα του στο τι πρέπει να κάνει η ομάδα του στα 20-25 από την εστία του αντιπάλου έχει να κάνει με το πόσο καλύτεροι είναι οι παίκτες του από του αντιπάλου. Αν έχει τον Σουάρες, τον Μέσι, τον Μπενζεμά ή τον Ρονάλντο τότε θα κερδίσεις όλα τα παιχνίδια. Έχει σχέση με το πόσο καλοί είναι επιθετικοί σου. Δεν είναι η δουλειά μου να πω ονόματα η δουλειά μου είναι να πω τα χαρακτηριστικά των παικτών που θέλουμε και οι θέσεις που χρειαζόμαστε ενίσχυση».

Για την… μεταγραφή του Γκαλίτσιου:
«Ποιος σας είπε ότι δεν χρειαζόμαστε παίκτη στα δεξιά. Ο Κωνσταντινίδης θα είναι εκτός για όλη τη σεζόν και ο Κίτσιου έχει συχνούς μυϊκούς τραυματισμούς. Η σκέψη μου ήταν να έχουμε ακόμα μία λύση σε αυτή τη θέση».

Γιατί χάθηκε η φλόγα που είχε η ομάδα στο ξεκίνημα: «Δεν πιστεύω ότι χάθηκε, θα δούμε την Κυριακή αν έχουμε αυτή τη φλόγα. Εμείς θα πρέπει να τα δίνουμε όλα ακόμα και απέναντι στην τελευταία ομάδα. Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ! Ακόμα και σήμερα δεν είναι ότι δεν τρέξαμε, απλά ίσως μερικές φορές νομίζουμε ότι έχουμε τόσο καλύτερη ομάδα από τον αντίπαλο».

Γιατί δεν πήρε μαζί του τον Γλύκο: «Μην μου πείτε πως οι δημοσιογράφοι κλαίνε για τον Όλσεν γιατί τον… σκοτώνανε πιο πριν. Σήμερα διάλεξα τους 11 καλύτερους που είδα στην προπόνηση».
Για το ότι ο Μπερμπάτοφ δεν ξεκίνησε βασικός και πότε θα κάνει απόσβεση των χρημάτων που δαπανήθηκαν για αυτόν: «Η δουλειά μου είναι να διαλέγω τους καλύτερους 11 ποδοσφαιριστές ανεξάρτητα το όνομα τους»

Αν χρειάζεται ο ΠΑΟΚ μεταγραφές για να κάνει φάσεις στην Καλλονή: «Όπως είδατε σήμερα χρειαζόμαστε. Το πρόβλημα στον ΠΑΟΚ είναι ότι ο Ζάιρο, ο Μπερμπάτοφ, ο Κλάους και ο Πέλκας. Ο καθένας από αυτούς χρειάζεται κάτι ξεχωριστό για να αποδώσει. Η πραγματικότητα είναι πως αν και ο καθένας χρειάζεται κάτι διαφορετικό για να αποδώσει δεν υπάρχει ο άνθρωπος που θα τους βοηθήσει σε αυτό το θέμα. Μπορούμε να αλλάξουμε δέκα χιλιάδες συστήματα, αλλά η μπάλα θα φτάνει πάλι στους ίδιους ποδοσφαιριστές και αυτοί θα καλούνται να δώσουν τη λύση πάλι. Ο καθένας από αυτούς τους ποδοσφαιριστές χρειάζεται κάτι ξεχωριστό. Ο ένας θέλει σέντρα για να σκοράρει ένας να τρέχει άλλος για αυτόν, ένας είναι νεαρό,ς ένας ήρθε από άλλο πρωτάθλημα όπως ο Ζάιρο.

Μπορούμε να αλλάξουμε δέκα χιλιάδες συστήματα όμως το θέμα είναι ότι η μπάλα θα φτάσει έξω από την περιοχή αλλά θα είναι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές που θα πρέπει να βρουν λύση. καθένας από αυτούς τους ποδοσφαιριστές χρειάζονται και ξεχωριστό. Ένας θέλει σέντρα, ένας να τρέχει άλλος για αυτόν, ένας είναι νεαρός, ένας ήρθε από άλλο πρωταθλημα οπως ο Ζάιρο. Μπορούμε να αλλάξουμε δέκα χιλιάδες συστήματα όμως το θέμα είναι ότι η μπάλα θα φτάσει έξω από την περιοχή αλλά θα είναι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές που θα πρέπει να βρουν λύση. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι και κυριαρχήσαμε φτάσαμε στην αντίπαλη περιοχή και είχαμε 3-4 περιπτώσεις που ο Μακ θα μπορούσε να βγει μόνος του με την απέναντι εστία, αλλά δεν το καταφέραμε αυτό γιατί η μπάλα δεν ερχόταν στον Μακ . Το πρόβλημα μας είναι ότι δεν γινόμαστε επικίνδυνοι. Αλλιώς μπορούμε να πούμε στον Τζαβέλλα και τον Βίτορ να παίξουμε όπως οι περισσότερες ομάδες στην Ελλάδα να κάνουνε μεγάλες μπαλιές και να μαζέψουμε κόσμο στην περιοχή, αυτό όμως δεν είναι ποδόσφαιρο».


Για τον Κριστιάν Νομπόα και αν υπάρχει περίπτωση επιστροφής του: «Ο Νομπόα ήταν εδώ και η ιστορία με τον Νομπόα τελείωσε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: