Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Πρίφτης: «Είναι χαζό να μιλάμε για προκρίσεις από τώρα…»


Πρίφτης: «Είναι χαζό να μιλάμε για προκρίσεις από τώρα…»

Η συγκέντρωση και η ενέργεια που είχε ο Άρης κόντρα στην Νεπτούνας ήταν το «κλειδί» για τη νίκη, σύμφωνα με τον Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος έμεινε ευχαριστημένος και από τη διαφορά που πήρε η ομάδα του.

Διπλά χαρούμενος ήταν ο Δημήτρης Πρίφτης μετά τη νίκη του Άρη επί της Νεπτούνας, καθώς εκτός από το ροζ φύλλο, η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε και μία πολύ σημαντική διαφορά που παίζει ρόλο σε αυτή τη φάση του Eurocup.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά και σ’ όλη την ομάδα, συγχαρητήρια στο γήπεδο… Ήμασταν πραγματικά ένα, πραγματικά όλοι μαζί. Βάλαμε πολύ καλές βάσεις μέσα από την άμυνα στο πρώτο δεκάλεπτο και είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι διατηρήσαμε την παρουσία αυτή σε όλο το παιχνίδι, γιατί συνήθως τα πράγματα ανατρέπονται σε τέτοια παιχνίδια. Είχαμε συγκέντρωση και ενέργεια και παρέμεινε η διαφορά μέχρι τέλος. Τελειώνει αναγκαστικά αυτό το παιχνίδι και βλέπουμε πάλι το επόμενο με τον Κολοσσό. Θα θέλαμε να χαλαρώσουμε, να το απολαύσουμε, αλλά δεν γίνεται. Οι προπονητές θα δούμε βίντεο τον Κολοσσό, οι παίκτες θα έρθουν αύριο για προπόνηση», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Πρίφτης και πρόσθεσε:

«Είναι σημαντικό πολύ, πάντα έχω ένα άγχος σε τέτοια παιχνίδια, γιατί οι διαφορές ανατρέπονται, λίγο εσύ χαλαρώνεις, ο αντίπαλος μπαίνεις σε εγωισμό… Είναι θετικό ότι διατηρήσαμε τη διαφορά, γιατί και οι διαφορές παίζουν ρόλο. Είναι χαζό να μιλάμε για προκρίσεις από τώρα…».

Από την πλευρά του, ο Οκάρο Ουάιτ είπε: «Ξεκινώντας το Last32 είχαμε έναν αγώνα στην έδρα μας και θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είναι μεγάλη η νίκη απέναντι σε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι σε όλους τους τομείς, βάλαμε μεγάλα σουτ και φτάσαμε σε αυτή τη διαφορά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: