Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Πονάει ο Μπεργκ, δεν ξεκινάει στα Γιάννενα!


Πονάει ο Μπεργκ, δεν ξεκινάει στα Γιάννενα

Με τίποτα δεν μπορεί να ησυχάσει ο Μάρκους Μπεργκ! Ο Σουηδός ένιωσε ενοχλήσεις στα Γιάννενα (σε άλλο σημείο απ’ αυτό που είχε τραυματιστεί) και δεν θα ξεκινήσει στο ματς Κυπέλλου. Βασικός ο Μπουμάλ.

Δεν λέει να εγκαταλείψει η ατυχία τον Μάρκους Μπεργκ!

Κατά την παραμονή του Παναθηναϊκού στα Γιάννενα για το παιχνίδι της Πέμπτης με τον ΠΑΣ, ο Σουηδός αισθάνθηκε ενοχλήσεις (σε διαφορετικό σημείο απ’ αυτό που είχε τραυματιστεί και είχε μείνει καιρό εκτός δράσης).

Ήταν τέτοια μάλιστα η ανησυχία που προκλήθηκε στους ανθρώπους της ομάδας, που ειδοποιήθηκε να είναι σε ετοιμότητα ο Κλωναρίδης, ώστε να ταξιδέψει αν χρειαστεί στην Ήπειρο και να αντικαταστήσει τον Μπεργκ στην αποστολή.

Ωστόσο ο ίδιος ο Σουηδός δεν θέλησε να αφήσει την ομάδα και σε συνεννόηση με τον Αντρέα Στραματσόνι, θα μείνει στον πάγκο και εφόσον απαιτηθεί, θα χρησιμοποιηθεί στη διάρκεια του αγώνα.

Όσο για τη θέση του στην ενδεκάδα, αυτή θα καλυφθεί πιθανότατα από τον Πέτριτς (με αουτσάιντερ τον Καρέλη), ενώ ως βασικός θα κάνει το ντεμπούτο του ο Ολιβιέ Μπουμάλ, που αναμένεται να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: