Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Λουκάκου… Λούκυ Λουκ!! (video)


Λουκάκου… Λούκυ Λουκ! (video)

Πιο γρήγορα -όχι από τη σκιά του, αλλά από κάθε άλλον επιθετικό εσχάτως στην Αγγλία- πυροβολεί ο Ρομέλου Λουκάκου! Φτάνοντας τα 12 γκολ σε ισάριθμα ματς, τάβλιασε τη Μαν. Σίτι (2-1) στο Λιγκ Καπ.

Άλλαξε ο χρόνος, γιορτές μεσολάβησαν, αλλά ο Ρομέλου Λουκάκου συνεχίζει τον… χαβά του!

Το ίδιο καυτός με τις εμφανίσεις των τελευταίων μηνών του 2015, ο Βέλγος πήρε πάνω του την Έβερτον στη ματσάρα με τη Μάντσεστερ Σίτι και της έδωσε προβάδισμα πρόκρισης (2-1) στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο -κι ενώ φαινόταν ότι οι ομάδες θα πάνε ισόπαλες στην ανάπαυλα- τα «ζαχαρωτά» πήραν προβάδισμα στις καθυστερήσεις, χάρη σε προβολή του Φούνες Μόρι (έπειτα από απόκρουση του Καμπαγιέρο).

Κι αφού οι «πολίτες» αντεπιτέθηκαν στο δεύτερο και πίεσαν σταδιακά, ανταμείφθηκαν με την ισοφάριση (όταν ο Νάβας αξιοποίησε με ωραίο πλασέ την ασίστ του Αγουέρο στο 76’). Δυστυχώς για ‘κείνους όμως, η χαρά τους θα είχε ημερομηνία λήξης. Και μάλιστα μικρότερη από δυο λεπτά.

Γιατί ήρθε ο Λουκάκου στο 78’ να εξαργυρώσει την άψογη σέντρα του Μπάρκλεϊ και σκοράροντας το 12ο γκολ του στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις, έδωσε τη νίκη-προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς.



Αναλυτικά οι ημιτελικοί του Λιγκ Καπ (οι ρεβάνς στις 26 και 27 Ιανουαρίου)

Τρίτη, 5/1

Στόουκ-Λίβερπουλ 0-1
(37' Άιμπ)

Τετάρτη, 6/1

Έβερτον-Μάντσεστερ Σίτι 2-1
(45'+1' Φούνες Μόρι, 78' Λουκάκου - 76' Νάβας) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: