Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Σαν να τους παίρνει «πακέτο» ο Παναθηναϊκός!!


Σαν να τους παίρνει «πακέτο» ο Παναθηναϊκός (vids)

Μόνο άγνωστοι δεν είναι μεταξύ τους οι Εβανγκελίστα και Μαμούτε, διότι αμφότεροι αποτελούν αναπόσπαστα στελέχη στην εθνική Βραζιλίας U20, όπως αποδεικνύεται από τα τελευταία ματς της «σελεσάο».

Τεκμήριο αξίας και προσφοράς για όλους τους ποδοσφαιριστές είναι ο αγωνιστικός χώρος, ωστόσο οι προδιαγραφές με τις οποίες συνοδεύονται τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού, Εβανγκελίστα και Μαμούτε, είναι άκρως ενθαρρυντικές για το «τριφύλλι» και τον Αντρέα Στραματσιόνι.

Οι δύο νεαροί αποτελούν βασικότατα στελέχη της εθνικής Βραζιλίας U-20 και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι από τη στιγμή που πρόκειται για τη χώρα με τη μεγαλύτερη παραγωγή ποδοσφαιριστών.

Δείτε ποια είναι τα τελευταία ματς στα οποία αγωνίστηκαν οι δύο άσοι και σε ποια απ’ αυτά συνυπήρξαν, αλλά και στιγμιότυπα των εν λόγω αναμετρήσεων.

1. 29 Ιανουαρίου 2015, Παραγουάη – Βραζιλία 0-2

Το ματς που ξεχωρίζει είναι αυτό κόντρα στην Παραγουάη στο οποίο αγωνίστηκαν αμφότεροι ως βασικοί και μάλιστα στο 65’ ο Μαμούτε μετέτρεψε σε ασίστ την κεφαλιά-πάσα του Εβανγκελίστα



2. 8 Φεβρουαρίου 2015, Βραζιλία – Κολομβία 0-3

Άτυχο αποτέλεσμα για τη «σελεσάο» που ηττήθηκε εντός έδρας από την επίσης πολύ δυνατή Κολομβία με 3-0, με τους Εβανγκελίστα και Μαμούτε να αγωνίζονται βασικοί.



3. 4 Φεβρουαρίου 2015, Περού – Βραζιλία 0-5

Εύκολη αναμέτρηση για τους Βραζιλιάνους κόντρα στο Περού και τελική επικράτηση με 5-0 και μάλιστα εκτός έδρας, με τους δύο να αντικαθιστούνται κατά τη διάρκεια του αγώνα.



4. 2 Φεβρουαρίου 2015, Αργεντινή – Βραζιλία 2-0

Το μεγάλο ντέρμπι είτε πρόκειται για τους Άνδρες, είτε για τις Ελπίδες. Η Αργεντινή επικράτησε με 2-0, ενώ βασικός αγωνίστηκε ο Εβανγκελίστα.


5. 27 Ιανουαρίου 2015, Ουρουγουάη – Βραζιλία 0-0

«Λευκή» ισοπαλία για Ουρουγουάη και Βραζιλία στο Μοντεβιδέο και αμφότεροι είχαν θέση βασικού, αγωνιζόμενοι σε όλη τη διάρκεια του 90λεπτου.


6. 24 Ιανουαρίου 2015, Βραζιλία – Κολομβία 2-1

Αυτή τη φορά οι Βραζιλιάνοι επικράτησαν των Κολομβιανών με 2-1, με τον Μαμούτε να αγωνίζεται βασικός, αλλά δεν συνέβη το ίδιο για τον Εβανγκελίστα που δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής.

7. 20 Ιανουαρίου 2015, Βραζιλία – Βενεζουέλα 2-0

Νέα νίκη για τους Βραζιλιάνους κόντρα στη Βενεζουέλα, με τον Εβανγκελίστα να έχει συμμετοχή στο γκολ που πέτυχε η «σελεσάο» στο 79’. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: