Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Δέδας: «Χρειάζεται συγκέντρωση»


Δέδας: «Χρειάζεται συγκέντρωση»

Συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να νικήσει τη Λιμόζ στον αγώνα της Τρίτης για το Euro Cup, όπως ζήτησε από αυτόν και τους συμπαίκτες του ο Γιώργος Δέδας.

Ο φόργουορντ του «Δικεφάλου» τόνισε πως οι δυο ομάδες γνωρίζονται από την περυσινή περίοδο, όταν και ξανασυναντήθηκαν στους «32», χαρακτήρισε αθλητική ομάδα την πρωταθλήτρια Γαλλίας, ενώ αναφέρθηκε και στον Μαρκ Πέιν, πρώην συμπαίκτη του.

Αναλυτικά: «Ξέραμε ότι εφόσον περάσουμε στους «32» θα έρθουν ομάδες από την Euroleague, θα έρθουν και καλές ομάδες από το Euro Cup. Παίξαμε μαζί τους και πέρυσι και ξέρουμε κάποιους παίκτες τους. Δεν πάει καλά στο γαλλικό πρωτάθλημα η Λιμόζ και δεν έχει σταθερότητα.

Περιμένουμε, ωστόσο, ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία καλή ομάδα, που έχει πολλούς παίκτες, πήρε και τον McCalebb και ανέβηκε η δυναμική της. Δεν νίκησε την πρώτη αγωνιστική της φάσης των «32» και αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο για αυτούς να έρθουν εδώ για τη νίκη, όπως και για μας βεβαίως.

Πρόκειται για μία τυπική γαλλική ομάδα. Έχει αθλητικούς παίκτες. Έχει δυο-τρεις παίκτες που σουτάρουν στον αιφνιδιασμό. Με τον ΜακΚάλεμπ θα προσπαθήσει να παίξει στο ανοιχτό γήπεδο. Θα προσπαθήσουμε να τους περιορίσουμε εμείς. Στηρίζουν περισσότερο το παιχνίδι τους στους περιφερειακούς και όχι στους ψηλούς κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κι εμείς.

Εμείς θέλουμε να είμαστε πιστοί στο πλάνο. Θέλει 40’ συγκέντρωση, είναι μία ομάδα που μπορεί να σε τιμωρήσει αν της δώσεις το δικαίωμα. Πρέπει να είμαστε πιστοί στο πλάνο μας σε άμυνα και επίθεση και να δείξουμε τον καλό μας εαυτό. Μπορεί να μη νιώσουν άνετα στο γήπεδό μας.

Τον ξέρουμε και μας ξέρει τον Πέιν. Χαιρόμαστε που θα τον δούμε ξανά, αλλά είμαστε αντίπαλοι και πρέπει να νικήσουμε. Είναι καλός παίκτης, τον γνωρίζουμε πολύ καλά και ξέρουμε πως θα τον αντιμετωπίσουμε, γνωρίζουμε, επίσης, ότι εφόσον δεν έρθει ο Μπουνγκού Κολό, θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: