Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Τζεντίλε: «Άρης, όπως όλες οι ελληνικές ομάδες…»


Τζεντίλε: «Άρης, όπως όλες οι ελληνικές ομάδες…»

Η Αρμάνι Μιλάνο «καίγεται» για τη νίκη κόντρα στον Άρη, μετά την ήττα από την Άλμπα στο Βερολίνο, σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι Αλεσάντρο Τζεντίλε και Γιασμίν Ρέπεσα.

Μονόδρομος είναι για την Αρμάνι Μιλάνο η νίκη κόντρα στον Άρη, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αλεσάντρο Τζεντίλε, ο οποίος τόνισε πως οι «κίτρινοι» έχουν τα χαρακτηριστικά των καλών ελληνικών ομάδων.

«Όπως όλες οι ελληνικές ομάδες, έτσι και ο Άρης είναι πολύ σκληρός, δυνατός και του αρέσει να παίζει στο μισό γήπεδο. Έχουν ένα δυνατό πυρήνα Ελλήνων παικτών, ενώ έχουν και κάποιους καλούς Αμερικανούς όπως ο Οκάρο Ουάιτ, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην Μπολόνια και τον αντιμετωπίσαμε αρκετές φορές. Θέλουμε τη νίκη μετά την ήττα στο Βερολίνο και είναι σημαντικό να είμαι έτοιμοι τόσο ψυχολογικά, όσο και σωματικά για αυτό το παιχνίδι», δήλωσε ο Αλεσάντρο Τζεντίλε.

Από την πλευρά του, ο Γιασμίν Ρέπεσα, είπε: «Σε μία τόσο σύντομη φάση όπως είναι το Last 32 του Eurocup, είναι σημαντικό να προστατεύεις την έδρα σου και ειδικά μετά την ήττα που κάναμε στο Βερολίνο. Πρέπει να παίξουμε με περισσότερη ενέργεια κόντρα στον Άρη και αυτό πρέπει να το κάνουμε για 40 λεπτά. Ελπίζω οι οπαδοί μας να καταλάβουν την αξία του συγκεκριμένου ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: