Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Τσεκάρει Όλσον η ΑΕΚ!!


Τσεκάρει Όλσον η ΑΕΚ

Ο πολύπειρος Γιόνας Όλσον που μετρά μακρά καριέρα στην Αγγλία εξετάζεται από την ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας. Στασιμότητα με εξτρέμ, πιο κοντά σε φορ.

Την περίπτωση του Γιόνας Όλσον φέρεται να εξετάζει ο Γκουστάβο Πογέτ για την ενίσχυση στο κέντρο άμυνας της ΑΕΚ, σύμφωνα με τη Live Sport.

Ο 32χρονος Σουηδός, που είναι αριστεροπόδαρος (1,93μ.), αγωνίζεται από το 2008 στη Γουέστ Μπρομ μετρώντας 235 εμφανίσεις και 14 γκολ. Φέτος ο άλλοτε άσος της Λαντσκρόνα και της Ναϊμέγκεν έχει αγωνιστεί σε 15 ματς (13 στο πρωτάθλημα) κι έχει σκοράρει μια φορά.

Το συμβόλαιό του με την αγγλική ομάδα λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι που κάνει την περίπτωσή του ακόμη πιο ελκυστική και μάλλον πιο προσιτή οικονομικά. Αντίθετα, η λύση του Ζόρντι Φιγκέρα της Μπέτις απορρίφθηκε.

Σε ό,τι αφορά στην μεσοεπιθετική ενίσχυση της ΑΕΚ, υπάρχει στασιμότητα στο θέμα του εξτρέμ, καθώς δεν έχει βρεθεί ο παίκτης που να καλύπτει τις απαιτήσεις του Πογέτ και να μπορεί να έρθει στην Ελλάδα.

Αντίθετα, πιο προχωρημένο μοιάζει το ζήτημα του σέντερ φορ, την ώρα που ο Μακόλεϊ Κρισάντους καθυστερεί την αποχώρησή του μιας και δεν βρίσκει συμβόλαιο αντίστοιχο με αυτό που έχει στην ΑΕΚ και η ΠΑΕ δεν δείχνει διάθεση να τον αποζημιώσει.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: