Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Τζόρτζεβιτς: «Έτσι δεν παίζεις μπάσκετ»


Τζόρτζεβιτς: «Έτσι δεν παίζεις μπάσκετ»

Μόνο από την τρίτη περίοδο έμεινε ο ευχαριστημένος ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Κηφισιάς.


Απογοητευμένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο, στη νίκη επί της Κηφισιάς, ήταν ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα δεν είχε συγκέντρωση και υπέπεσε σε πολλά λάθη.

«Ευχαριστώ για τα καλά λόγια αλλά θα επαναλάβω αυτά που είπα πριν το παιχνίδι. Πως η ομάδα της Κηφισιάς παίζει καλό μπάσκετ. Είχαμε πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Κηφισιά ήταν πολύ επικεντρωμένη σε εμάς και είχε κίνητρο. Προσπαθήσαμε να βάλουμε τους νεότερους στο παιχνίδι. Μας έλειψε η συγκέντρωση και είχαμε 20 λάθη. Έτσι δεν παίζεις μπάσκετ. Στην επανάληψη δείξαμε καλύτερο πρόσωπο και η Κηφισιά αν και μικρότερη ομάδα είχε περισσότερα ριμπάουντ. Η τρίτη περίοδος ήταν καλή για εμάς. Η σεζόν τελειώνει σε αυτό το παιχνίδι και ξεκινάει η επόμενη και θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό», δήλωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είπε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν μπήκαμε συγκεντρωμένα. Κάναμε λάθη σε άμυνα και επίθεση. Ο κόουτς μας αφύπνισε και έβαλε το μυαλό εκεί που έπρεπε. Πιέσαμε τη μπάλα και βρήκαμε καλά σουτ στην επίθεση. Καλή συνέχεια στην Κηφισιά».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: