Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

«Ο Καρέλης ξεχώριζε σαν τη μύγα μες στο γάλα»


«Ο Καρέλης ξεχώριζε σαν τη μύγα μες στο γάλα»

Στο ταλέντο του Ν. Καρέλη που είχε φανεί από πολύ νωρίς αναφέρθηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σταύρος Λαμπράκης μιλώντας με κολακευτικά λόγια και για τον Α. Μπουχαλάκη.«Κίνητρο η αγάπη μας για τον Εργοτέλη».

Μέλι «έσταξε» για τον Νίκο Καρέλη ο Σταύρος Λαμπράκης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στους Αλέξη Σπυρόπουλο, Θανάση Ασπρούλια. Ο τεχνικός του Εργοτέλη γνωρίζει τον Έλληνα επιθετικό που ουσιαστικά πρέπει να θεωρείται παίκτης της Γκενκ από την εποχή που ήταν αμούστακο παιδί και τόνισε ότι από τότε ξεχώριζε σαν τη μύγα μέσα στο γάλα. Όπως και ο Ανδρέας Μπουχάλης του Ολυμπιακού.

Επίσης, αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που γίνεται ώστε να μείνει… όρθιος ο Εργοτέλης, επιβεβαιώνοντας ότι θα κατεβούν οι Κρητικοί στο ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το αν θα κατέβει ο Εργοτέλης στο ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο και την επόμενη ημέρα του Εργοτέλη: «Σωστά, σωστά. Έτσι ακριβώς. Για μετά περιμένουμε από τη διοίκηση να μας ενημερώσει. Είναι η τελευταία παράταση που έχει δώσει το ποδοσφαιρικό τμήμα στη διοίκηση. Διότι, πρέπει να δουν και τα παιδιά το τι θα κάνουν μετά, έχουν οικογένειες. Αυτή τη στιγμή έχουμε 17 παίκτες εκ των οποίων οι τρεις είναι τερματοφύλακες. Είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και καλοί χαρακτήρες».

-τους λόγους που κρατάνε ακόμη… όρθια την ομάδα, παρά τις δυσκολίες: «Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να δώσουμε το κίνητρο λόγω της φανέλας του Εργοτέλη, αλλά και κάνουν ένα βήμα στην καριέρα τους μέσω των εμφανίσεων τους, να πάμε σε άλλη μεγαλύτερη ομάδα. Το κίνητρο είναι λοιπόν η αγάπη για τον Εργοτέλη και το ποδόσφαιρο».

-το αν εκτροχιάστηκε ο Εργοτέλης μετά τον θάνατο του Απόστολου Παπουτσάκη: «Εκεί χάθηκε ο δρόμος, εκεί χάθηκε η οργάνωση. Η ομάδα είχε κάποια χρέη που έπεσαν στην πλάτη του Δημήτρη, υπήρξε και ένα θέμα με την ασφαλιστική που είχαμε. Έγινε κάποια προσπάθεια και μειωθήκανε τα χρέη, αλλά με τον περυσινό υποβιβασμό άνοιξε και πάλι η ψαλίδα».

inner

-τους λάθος χειρισμούς που έγιναν: «Γίνανε λάθη για να φθάσει εδώ ο Εργοτέλης. Έπρεπε να στηριχθούμε στις Ακαδημίες μας που είναι από τις καλύτερες στην Ελλάδα. Ο Νίκος (σ.σ. Καρέλης) πήγε στην Γκενκ, ο Ανδρέας ο Μπουχαλάκης είναι στον Ολυμπιακό και αν δεν είχε τους τραυματισμούς θα έπαιζε».

-το αν υπάρχει λύση για τον Εργοτέλη στην περίπτωση που σταματήσει αν υπάρχει χρηματοδότης: «Δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει συνέχεια για Εργοτέλη αν γίνει αυτό που λέτε. Είναι να πάρουμε και κάποια χρήματα από τον Καρέλη, αλλά δεν νομίζω ότι μπορούμε να σωθούμε έτσι».

-τις ιστορίες που έχει ζήσει με τον Νίκο Καρέλη: «Έχω πολλές ιστορίες με τον Νικολάκη, τον κάναμε εμείς επαγγελματία. Είχαμε πάει στη Σερβία για την προετοιμασία και είχε σκοράρει κιόλας. Ξεχώριζε στην Κ-20 σαν τη μύγα μες στο γάλα, όπως κι ο Ανδρέας (σ.σ. Μπουχαλάκης) βέβαια. Συνήθως σε τέτοιες ηλικίες δεν συμβαίνει αυτό, επειδή έχω ζήσει αρκετές φουρνιές, υπάρχει μια ισορροπία. Όμως ξεχώριζε ο Νικολάκης. Μιά περίοδο ήταν σε πολλές Εθνικές ομάδες ταυτόχρονα, είχε πέντε διαφορετικούς προπονητές και ήταν δύσκολο να προσαρμοστεί. Μπορεί να άκουγε πέντε διαφορετικά πράγματα. Και θυμάμαι ότι μου το είχε πει κι ο Νίκος ο Καραγεωργίου αυτό. Αν ακούσετε πάντως ότι είναι κακό παιδί ο Νικολάκης, ότι είναι αλαζόνας, ότι είναι κάτι άλλο ελάτε να μου το πείτε κι εμένα...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: