Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Οι «καυτές πατάτες» στο χέρι του Σαββίδη!


Οι «καυτές πατάτες» στο χέρι του Σαββίδη

Με γεμάτη ατζέντα έρχεται στην Ελλάδα ο Ιβάν Σαββίδης, καθώς υπάρχουν κι άλλα «καυτά» θέματα πέραν της ενίσχυσης του ΠΑΟΚ για τα οποία καλείται να πάρει αποφάσεις. Τι γίνεται με στόπερ και μέσο.

Έρχεται και φέρνει εξελίξεις ο Ιβάν Σαββίδης. Σήμερα ή το πολύ έως αύριο θα είναι στην Ελλάδα ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, ο οποίος θα έχει τον τελευταίο λόγο σε διάφορες υποθέσεις που απασχολούν την ομάδα.

Μια από αυτές είναι και η ενίσχυση του ρόστερ του «Δικεφάλου του Βορρά» με τον στόπερ και τον επιτελικό μέσο να είναι οι άμεσες ανάγκες. Για το κέντρο της άμυνας έχει προτεραιότητα ο Δημήτρης Χατζηησιαΐας του Πανιωνίου και αναμένεται το «ΟΚ» του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ώστε να κλείσει η μεταγραφή. Πάντως, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα γίνει η μεταγραφή και σίγουρο ότι αν δεν αποκτηθεί τώρα ο παίκτης, θα μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι.

Παράλληλα, υπάρχουν δυο επιτελικοί μέσοι που είναι στη λίστα. Η μια περίπτωση είναι προσιτή και η άλλη μοιάζει αρκετά πιο δύσκολη. Το πόσο δύσκολη είναι θα καθοριστεί βέβαια και από τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη. Πάντως, έχει κάνει ξεκάθαρο πριν καν ξεκινήσει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος, ότι αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό, δεν έχει πρόβλημα να κάνει οικονομική υπέρβαση. Οπότε, οι Αγγελίδης, Άρνεσεν, Βεζυρτζής και Τούντορ θα πρέπει να τον πείσουν ότι ισχύει αυτό στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Εκτός των μεταγραφικών, υπάρχουν και άλλα θέματα που θα πέσουν στο τραπέζι των συζητήσεων με την άφιξη του Ιβάν Σαββίδη. Ένα από αυτά είναι του τιμ μάνατζερ, που φαίνεται ότι απασχολεί ακόμη τον ΠΑΟΚ, ενώ είναι πιθανό να γίνει κουβέντα και τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, για τον οποίο υπήρχαν μεγάλες φιλοδοξίες το καλοκαίρι, δαπανήθηκαν πολλά χρήματα το καλοκαίρι για να πει το «ναι», αλλά δεν συνήθως δεν είναι η βασική επιλογή για την επίθεση. Στις 16 συμμετοχές που έχει κάνει, έχει σημειώσει μόλις τρία γκολ.

Λογικά, έχει σημειώσει κι άλλα θέματα στην ατζέντα του ο Ιβάν Σαββίδης, τα οποία δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: