Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Η συγνώμη του Γκουαρντιόλα στους προπονητές της Πρέμιερ Λιγκ!!


Η συγνώμη του Γκουαρντιόλα στους προπονητές της Πρέμιερ Λιγκ

Όσο ο Ισπανός τεχνικός δεν αποκαλύπτει σε ποια ομάδα της Αγγλίας θα καταλήξει το καλοκαίρι, όλες οι θέσεις τρίζουν και οι προπονητές αναρωτιούνται: «Μήπως είναι η δική μου;».

Από την στιγμή που ο Πέπ Γκουαρντιόλα ανακοίνωσε πως το καλοκαίρι θα αφήσει την Μπάγερν Μονάχου για την Αγγλία, έγινε ο κακός χαμός για το ποιος θα είναι ο άτυχος που θα ψάχνει για δουλειά στο τέλος της σεζόν. Μην είναι ο Πελεγκρίνι από την Μάντσεστερ Σίτι; Μην είναι ο Φαν Χάαλ από την Γιουνάιτεντ; Μην είναι ο Βενγκέρ από την Άρσεναλ ή ο Χίντινγκ από την Τσέλσι;

Η «απειλή» του Γκουαρντιόλα αιωρείται πάνω από όλα τα βρετανικά γήπεδα, πράγμα που έκανε έξαλλο τον Άλαν Σίρερ. Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής κατηγόρησε τον Πεπ για έλλειψη δεοντολογίας και συναδελφικής αλληλεγγύης, απόρροια της επίμονης μυστικοπάθειάς του.

Με αφορμή αυτό, ο 44χρονος προπονητής θεώρησε υποχρέωσή του να απολογηθεί: «Λυπάμαι. Καθ’ όλη την διάρκεια της καριέρας μου είτε ως προπονητής, είτε ως παίκτης, πάντα σεβόμουν τους συναδέλφους μου. Δεν είχα τέτοια πρόθεση».

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι θα αποκαλύψει τον επόμενο σύλλογό του, μόλις υπογράψει συμβόλαιο: «Δεν μιλάω ούτε με τους παίκτες μου γι’ αυτό. Συζητάμε μόνο για ποδόσφαιρο».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: