Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Πήρε θέση η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον άτυχο φίλαθλο!!


Πήρε θέση η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον άτυχο φίλαθλο

Απάντηση στην επιστολή του Γιάννη Μαρακάκη, τον δικηγόρο του άτυχου φιλάθλου που ακρωτηριάστηκε στους περσινούς τελικούς με τον Παναθηναϊκό, έδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Θέση για το θέμα που προέκυψε με τον άτυχο φίλαθλο στο ΣΕΦ, στους περσινούς τελικούς με τον Παναθηναϊκό, πήρε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 2014/15, ο φίλος των «ερυθρόλευκων» ακρωτηριάστηκε όταν εξερράγη μία κροτίδα, με τον πληρεξούσιο δικηγόρο του, Γιάννη Μαρακάκη, μέσω επιστολής του να ζητά από τους Πειραιώτες να στηρίξουν έμπρακτα τον εντολοδόχο του, έξι μήνες αργότερα.

Αναλυτικά η θέση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε πως τραυματίστηκε ο συγκεκριμένος φίλαθλος της ομάδας μας, ο γιατρός του επιτελείου της ομάδας μπάσκετ, βρέθηκε στο νοσοκομείο στο πλευρό του και με το που το πληροφορήθηκαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού το περιστατικό, αμέσως επικοινώνησαν τόσο με τον ίδιο τον φίλαθλο, όσο και με τους δικούς του ανθρώπους και με την οικογένεια του. Θέλαμε να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε το παλικάρι και αμέσως προσφερθήκαμε να του καλύψουμε όλα τα έξοδα νοσηλείας σε δύο ιδιωτικά νοσοκομεία.

Εκείνος, όχι κακώς, επέλεξε το Μetropolitan για κάποιον συγκεκριμένο γιατρό και σε συνεννόηση με την ΠΑΕ που είναι χορηγός της, η ΠΑΕ Ολυμπιακός είπε πως θα καλύψει τα έξοδα της νοσηλείας. Αμέσως, από την πλευρά μας, υπήρχε άμεση επικοινωνία με τον φίλαθλο ενημερώνοντας τον πως θα είμαστε εδώ, δίπλα του, και υπήρξε και υλική υποστήριξη, την οποία γνωρίζει πολύ καλά και ο ίδιος. Μέχρι την στιγμή που εμφανίστηκε ο δικηγόρος του και είπε πως "θα μιλάτε με εμένα". Εκφράζουμε την απορία μας για τους λόγους που συνέβη αυτό, από την στιγμή που η ΚΑΕ Ολυμπιακός έμπρακτα στήριξε τον φίλαθλο μας
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: