Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Χρυσή Μπάλα: Ποιος ψήφισε ποιον!


Χρυσή Μπάλα: Ποιος ψήφισε ποιον

Μπορεί η ελληνική ψήφος από τον ομοσπονδιακό προπονητή και τον αρχηγό της Εθνικής να μην έφτασε ποτέ (μαζί με την ισπανική και την ιταλική), υπήρχαν όμως και άλλοι που τα κατάφεραν.

Στη λίστα με τις ψήφους που εξέδωσε στην δημοσιότητα η FIFA, αποκαλύπτεται πως ο Ρόι Χόγκτσον δεν πήγε… ταμείο, καθώς έδωσε την πρώτη θέση στον Κριστιάνο Ρονάλντο, την δεύτερη στον Λιονέλ Μέσι και την τρίτη στον Έντεν Αζάρ της Τσέλσι.

Αντίθετα, ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας, έδωσε την πρωτιά στον Μέσι, βάζοντας όμως τρίτο τον Ρονάλντο, καθώς χάρισε την δεύτερη θέση στον Τόμας Μίλερ.

Καμία έκπληξη τόσο από τον Ουαλό τεχνικό Κρις Κόουλμαν όσο και από τον κάπτεν Άσλεϊ Γουίλιαμς που στήριξαν τον συμπατριώτη τους Γκάρεθ Μπέιλ. Μάλιστα ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ουαλίας δεν ασχολήθηκε καν με τον Μέσι, τοποθετώντας Ρονάλντο και Αζάρ στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

Τι ψήφισε η τελική τριάδα

Ο μεγάλος νικητής άφησε στην δεύτερη θέση τον Νεϊμάρ, ανεβάζοντας στην κορυφή των προτιμήσεων του τον Λουίς Σουάρες. Την τρίτη θέση έδωσε στον Ινιέστα, διατηρώντας απόλυτα καταλανικά χρώματα στο ψηφοδέλτιό του.

Αντίθετα, όπως είναι φυσικό, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ψήφισε Ρεάλ: πρώτο τον Καρίμ Μπενζεμά, δεύτερο τον Χάμες Ροντρίγκες και τρίτο τον Γκάρεθ Μπέιλ.

Για τον τρίτο της παρέας Νεϊμάρ, Μέσι, Σουάρες και Ράκιτιτς ήταν η σειρά προτίμησής του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: