Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Καραγεωργίου: «Έχουν δυσκολέψει τα πράγματα»


Καραγεωργίου: «Έχουν δυσκολέψει τα πράγματα»

Στη δυσκολία της προσπάθειας παραμονής στη Σούπερ Λίγκα στάθηκε ο Νίκος Καραγεωργίου μετά την ήττα της Καλλονής από τον Παναθηναϊκό.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός τόνισε πως έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του και πως έλεγχαν το ματς μέχρι το πρώτο γκολ των «πράσινων» και πως δεν έχουν την πολυτέλεια να χάνουν και να ξεχωρίζουν ματς. Στάθηκε στην έλλειψη παικτών από το ρόστερ και την προσπάθεια ενίσχυσης, περιμένοντας τη συμμετοχή των νέων ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά: «Έγινε μία καλή προσπάθεια σήμερα από τους ποδοσφαιριστές μας. Εκεί που έδειχναν τα πράγματα ότι το παιχνίδι ήταν ελεγχόμενο, χωρίς να δίνουμε τη δυνατότητα για προϋποθέσεις στον Παναθηναϊκό, ήρθε το πρώτο γκολ που μας πόνεσε πολύ. Τα πράγματα γίνονται δύσκολα και η ψυχολογία δεν είναι καλή. Το σημερινό ήταν ένα παιχνίδι που στο σχεδιασμό το είχαμε και χαμένο.

Βέβαια, δεν έχουμε πολυτέλεια να χάνουμε παιχνίδια. Είμαστε σε μία κρίσιμη καμπή που προσπαθούμε να αλλάξουμε πράγματα. Παίζαμε σήμερα στην ουσία με έντεκα ποδοσφαιριστές και στον πάγκο βρίσκονταν παιδιά των ακαδημιών. Όταν θα είναι έτοιμοι οι νέοι ποδοσφαιριστές και είναι η τύχη με το μέρος μας, θα αρχίσουμε να βάζουμε δύσκολα στους αντιπάλους μας».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: