Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Νίκες... κι ας είναι βαρετές!!


Νίκες... κι ας είναι βαρετές

Ο Λουίς Φαν Χάαλ παραδέχθηκε ότι υπάρχουν στιγμές που ακόμα κι αυτός βαριέται όταν βλέπει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά σήμερα δεν θα τον πειράξει αυτό αν η ομάδα του καταφέρει και περάσει από την έδρα της Νιούκαστλ για την 21η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Μυρίζει... μπαρούτι στο «Βίλα Παρκ», ζόρικο βράδυ για Γουέστ Χαμ.  
Στο «St.James' Park», εκεί όπου έχει επιστρέψει η κατήφεια για τη Νιούκαστλ έπειτα από τις τέσσερις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, η ομάδα του Στιβ ΜακΛάρεν αδυνατεί να ανταπεξέλθει στο ανταγωνιστικό επίπεδο του πρωταθλήματος και παρά το γεγονός πως πρόσφατα είχε πάρει δύο διαδοχικές νίκες απέναντι σε Λίβερπουλ και Τότεναμ και είχε σημειώσει ισοπαλία με την Άστον Βίλα αποφεύγοντας τα αρνητικά αποτελέσματα για τρεις αγωνιστικές, ξανακύλησε...
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με... βαρετό τρόπο, αλλά με εντυπωσιακό τακούνι του Ρούνεϊ, 2-1 της Σουόνσι στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, ενώ στο Κύπελλο Αγγλίας χρειάστηκε μια εκτέλεση πέναλτι του αρχηγού στις καθυστερήσεις για να κάμψει την αντίσταση της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, βλέποντας τον κόσμο ν' αποχωρεί από το «Ολντ Τράφορντ» αρκετά λεπτά πριν από τη λήξη της αναμέτρησης...
Στο «Βίλα Παρκ», το κλίμα θα είναι ιδιαίτερα βαρύ έπειτα από την κατάσταση που εκτραχύνθηκε έπειτα από το 1-1 της Άστον Βίλα με τη Γουίκομ και τις έντονες αποδοκιμασίες των οπαδών κατά των παικτών. Ο κόσμος του συλλόγου του Μπέρμιγχαμ δεν αντέχει να βλέπει άλλο την αγαπημένη του ομάδα να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι και να φανερώνει τεράστιες αδυναμίες ακόμα και απέναντι σε ομάδες χαμηλότερης κατηγορίας, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει. Αυτό το ξέσπασμα, μπορεί να βοηθήσει πολύ απόψε την Κρίσταλ Πάλας που επισκέπτεται την έδρα των «χωριατών».
Στο «Vitality Stadium», η Μπόρνμουθ υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ που έχει αρχίσει να παρουσιάζει ξανά το πρόσωπο που... έλαμπε στο πρώτο μισό της φετινής Πρέμιερ Λιγκ. Οι νεοφώτιστοι, πήραν πίσω τον Γκράμπαν από τη Νόριτς και έχουν μόλις μια ήττα (2-0) από την Άρσεναλ στα τελευταία εννέα παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις! Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν ησυχάσει, αφού βρίσκονται ακόμα αρκετά κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, με αποτέλεσμα να χρειάζονται τη δύναμη της έδρας τους στο αποψινό ματς.
Η Γουέστ Χαμ προέρχεται από τρεις νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, παίρνοντας και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου με το 1-0 επί της Γουλβς, ενώ, στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος οι Λονδρέζοι επιβλήθηκαν 2-0 της Λίβερπουλ με άνεση, πετυχαίνοντας τους «κόκκινους» σε κακή μέρα.
Με την επιστροφή και του Παγιέτ αλλά και όσους περιμένει ακόμα ο Μπίλιτς, τα «σφυριά» ξαναβρίσκουν τους ρυθμούς τους...
Το σημερινό πρόγραμμα:
Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Άστον Βίλα - Κρίσταλ Πάλας
Μπόρνμουθ - Γουέστ Χαμ


Πηγή:england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: