Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Στραματσόνι: «Δεν είμαστε κοντά σε κάποια μεταγραφή»


Στραματσόνι: «Δεν είμαστε κοντά σε κάποια μεταγραφή»

Δεν είναι κοντά στην απόκτηση κάποιου παίκτη ο Παναθηναϊκός επεσήμανε ο Αντρέα Στραματσόνι.

Κλήθηκε να μιλήσει για τις μεταγραφές και το ενδεχόμενο απόκτησης ενός κεντρικού αμυντικού. Ο Αντρέα Στραματσόνι όμως δεν έδωσε την είδηση... Ίσα – ίσα που τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι κοντά σε κάποια μεταγραφική κίνηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντρέα Στραματσόνι στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Καλλονή.

Για το παιχνίδι και τη νίκη του Παναθηναϊκού:
«Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί η Καλλονή είχε κερδίσει και τον ΠΑΟΚ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο... λαμπεροί, στο δεύτερο κάναμε καλό παιχνίδι και αξίζαμε τη νίκη.

Υπήρχε και το πρόβλημα του αέρα στο πρώτο ημίχρονο, παίξαμε κοντά τις γραμμές. Παίξαμε τρία ματς σε σύντομο χρονικό διάστημα οπότε κάποιοι παίκτες ενδεχομένως να ήταν και κουρασμένοι. Σε κάθε περίπτωση κρατάμε το β’ ημίχρονο και ξέρουμε πως θέλουμε αρκετά πράγματα για να δουλέψουμε από εδώ και πέρα.

Είμαι ικανοποιημένος από την άμυνα και το γεγονός ότι η Καλλονή έκανε μόνο μία φάση και πως ο Στιλ δεν χρειάστηκε να επέμβει. Στο β’ μου άρεσε πιο που ο τρόπος που αγωνιστήκαμε, παίξαμε με τη σωστή νοοτροπία. Ο Μπεργκ επανήλθε μετά από κάποιο διάστημα και είναι σημαντικός παίκτης για εμάς. Από την απόδοση του Μέστο είμαι ικανοποιημένος.

-για τον Εσιέν
Ο Εσιέν έχει παίξει κάποια συνεχόμενα παιχνίδια, αισθάνθηκε κάπως κουρασμένος και δεν ήθελαν ρισκάρω μαζί του. Ο Ζέκα μας βοηθά πολύ σε αυτή τη θέση και σήμερα ήταν ένα από τους καλύτερους.

για τον Μαμούτε
Δεν μου αρέσει να μιλάω για έναν ποδοσφαιριστή που ακόμα δεν έχει ενταχθεί στην ομάδα, θα μιλήσουμε για τον Μαμούτε όταν η μεταγραφή του ολοκληρωθεί.

για την μεταγραφή κεντρικού αμυντικού:
Πρέπει πάντα να προσπαθείς να βελτιώσεις την ομάδα σου. Ο τραυματισμός του Σάντσεθ μας αναγκάζει να κοιτάξουμε την αγορά, ακόμα δεν είμαστε κοντά σε κάποια μεταγραφή.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: