Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Ο Μέσι (επι)μένει στην Μπαρτσελόνα!


Ο Μέσι (επι)μένει στην Μπαρτσελόνα

Αφού πρόσθεσε στην συλλογή του και την 5η Χρυσή Μπάλα, ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά ότι η Μπαρτσελόνα ήταν, είναι και θα είναι το σπίτι του.

Τα σενάρια για ενδεχόμενη φυγή του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα για την Αγγλία, με επικρατέστερους τελικούς προορισμούς την Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό όλο και πιο συχνά.

Όμως ο Αργεντινός άσος φαίνεται για ακόμα μία φορά να κλείνει την πόρτα στην Αγγλία με τις δηλώσεις του: «Πάντα λέω ότι δεν μπορώ να αφήσω την Μπαρτσελόνα. Αυτή είναι η απάντησή μου. Θέλω να τελειώσω την καριέρα στο σπίτι μου και το σπίτι μου είναι η Μπαρτσελόνα».

Η νο5 Χρυσή Μπάλα που πέρασε χθες στα χέρια του Μέσι, δεν είναι αρκετή για να θεωρηθεί πως ο 28χρονος επιθετικός έχει φτάσει στο απόγειο της καριέρας του: «Θέλω να συνεχίσω να πετυχαίνω πράγματα με την ομάδα μου. Δεν είναι η ώρα να σκεφτούμε ποια είναι η κορυφή μου και αν την έχω αγγίξει. Είναι σημαντικότερο να δουλεύουμε σκληρά και να προσπαθούμε για την νίκη», τόνισε και συνέχισε λέγοντας: «Το ποδόσφαιρο αλλάζει τόσο πολύ. Έναν χρόνο πριν, δεχόμασταν σκληρή κριτική και καταλήξαμε να κατακτήσουμε σχεδόν τα πάντα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: