Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Κοτσώνης σε Γιαννουσάκη: «Μην ανησυχείς, λεφτά υπάρχουν»


Κοτσώνης σε Γιαννουσάκη: «Μην ανησυχείς, λεφτά υπάρχουν»

Αγνωστοι διάλογοι που καταγράφηκαν από τον υπερκοριό της ΕΥΠ τον Ιούνιο του 2012 και αποκαλύφθηκαν από τη «Δίκη στο ΣΚΑΪ» φωτίζουν την υπόθεση του NOOR-ONE, του πλοίου που μετέφερε δυο τόνους ηρωίνης.

Άγνωστοι διάλογοι που καταγράφηκαν από τον υπερκοριό της ΕΥΠ τον Ιούνιο του 2012 και αποκαλύφθηκαν από τη "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ", φωτίζουν την υπόθεση του NOOR-ONE, του πλοίου που μετέφερε δυο τόνους ηρωίνης.

Περιέχουν συνομιλίες του πρώην στελέχους της ΠΑΕ Ολυμπιακός Αιμίλιου Κοτσώνη με τον επίσης προφυλακισμένο Μάκη Γιαννουσάκη.

Σε μια από αυτές ο κ.Γιαννουσάκης ενημερώνει τον κ.Κοτσώνη ότι είναι χρήσιμο οποιαδήποτε κίνηση του πλοίου στο Ντουμπάι να γίνει μέσα στο Ραμαζάνι, τον Ιούλιο. '' Ξέρω εγώ, έχω περάσει τρια Ραμαζάνια. Αυτό είναι καλό για εμάς γιατί οι λιμενικοί κάθονται μέσα'', λέει ο κ.Γιαννουσάκης απευθυνόμενος στον κ.Κοτσώνη.

Σε άλλη συνομιλία ο Μάκης Γιαννουσάκης εκφράζει τον προβληματισμό του προς τον Αιμίλιο Κοτσώνη γιατί καθυστερούν να ναυλώσουν το πλοίο '' επειδή δεν υπάρχει μια''. Ο Κοτσώνης απαντά : '' δεν είναι το πρόβλημα τα λεφτά, μην ανησυχείς''. Μάλιστα μιλώντας για κοινό τους συνεργάτη γίνεται ο παρακάτω διάλογος:

ΓΙΑΝΝΟΥΣΑΚΗΣ: ''Μου έλεγε μην ασχολείσαι με αυτά τα θέματα και τώρα δεν υπάρχει ούτε πεντοχίλιαρο''.
KOΤΣΩΝΗΣ: ''Τον Βγενόπουλο μου θυμίζει''.

Σε συνομιλία του Αιμίλιου Κοτσώνη καταγράφεται η άρνηση του να παραστεί σε δικηγορικό γραφείο ώστε να υπογράψει έγγραφα σχετικά με το πλοίο: '' Εγώ δεν πρέπει να φαίνομαι πουθενά, δεν πρέπει να υπογράφω τίποτα, κατάλαβες τι σου λέω; Καλό είναι να μην ξέρει και ο δικηγόρος''.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: