Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Φαν Χάαλ: «Ο κόσμος μπορεί να έφυγε εξαιτίας της κίνησης»

Απογοήτευση ή... κίνηση; Γιατί έφυγε μεγάλη μερίδα κόσμου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το παιχνίδι κόντρα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για το Κύπελλο Αγγλίας πριν το τέλος του; Για το όλο θέμα ο Λουίς φαν Χάαλ άφησε κάθε ενδεχόμενο ανοιχτό και δήλωσε πως οι οπαδοί θα έπρεπε να είναι χαρούμενοι για τις συνεχόμενες νίκες της ομάδας...
Το γκολ του Γουέιν Ρούνεϊ στις καθυστερήσεις ναι μεν ήταν αρκετό για την πρόκριση, ωστόσο η εικόνα των παικτών του Ολλανδού δεν ικανοποίησε και έτσι οι κερκίδες άρχισαν να αδειάζουν νωρίς. Μιλώντας γι' αυτό, ο ίδιος ανέφερε:
«Αν είσαι οπαδός της Γιουνάιτεντ πρέπει να είσαι χαρούμενος για το γεγονός ότι είμαστε στην επόμενη φάση και έχουμε κερδίσει τα δύο τελευταία μας παιχνίδια. Αυτοί που έφυγαν νωρίτερα από το γήπεδο ίσως σκεφτόντουσαν ότι δεν θα σκοράρουμε, ή ίσως για να αποφύγουν την κίνηση. Υπάρχουν πολλοί λόγοι.
Θεωρώ ότι οι οπαδοί έχουν υποστηρίξει την ομάδα. Δεν είναι μια εύκολη στιγμή, αλλά ο κόσμος ήταν εκεί. Πόσα γήπεδα σαν το δικό μας ήταν γεμάτα; Όπως μπορούμε να μιλήσουμε για το πως έφυγαν, μπορούμε να μιλήσουμε και για το πως ήρθαν να δουν αυτό το παιχνίδι του Κυπέλλου».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: