Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Κι άλλη ευκαιρία για τους νέους!!


Κι άλλη ευκαιρία για τους νέους

Ο Μάρκο Σίλβα αναμένεται να δώσει και πάλι ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές του με μικρό χρόνο συμμετοχής στο ματς Κυπέλλου με τα Χανιά.


Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί το απόγευμα της Τετάρτης τα Χανιά, στη ρεβάνς του πρώτου αγώνα των δύο ομάδων για τη φάση των “16” του Κυπέλλου.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Πρόκειται φυσικά για ματς που έχει τυπικό χαρακτήρα μετά τη νίκη των “ερυθρόλευκων” με 4-1 στα Περιβόλια, ωστόσο ο Μάρκο Σίλβα θα δώσει και πάλι ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Από αυτή λοιπόν την άποψη είναι ένα παιχνίδι που για ορισμένους παίκτες των Πειραιωτών είναι σημαντικό.

Οι “ερυθρόλευκοι” ξεκίνησαν με τη σημερινή προπόνηση την προετοιμασία τους για το μεθαυριανό ματς με τα Χανιά. Στου Ρέντη ήταν μάλιστα και ο Ελαμπντελαουί, ο οποίος είχε πάει πριν από λίγες μέρες στη Νορβηγία γιατί γέννησε η σύζυγος του και ο διεθνής αμυντικός προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Το καλό για τον Μάρκο Σίλβα είναι ότι ο Αλμπέρτο Μποτία προπονήθηκε χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και όλα δείχνουν ότι ο Ισπανός στόπερ θα είναι βασικός στον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης.

Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έκαναν ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζονται από τον Σίλβα.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας του Πειραιά είναι προγραμματισμένη για τις δέκα και μισή το πρωί και μετά ο Σίλβα θ' ανακοινώσει την αποστολή.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: