Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Καλά νέα για την άμυνα της Λίβερπουλ, δεν υπάρχει θέμα Πάτο!!

Ο Γιούργκεν Κλοπ επεφύλασσε καλά νέα για το κέντρο της άμυνας της Λίβερπουλ εν όψει των αγώνων κόντρα σε Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την ώρα που τελείωσε μια και καλή τις φήμες που τον ήθελαν να ασχολείται με το ενδεχόμενο απόκτησης του Αλεσάντρε Πάτο.
«Είναι μια μεγάλη δοκιμασία να παίζεις κόντρα σε συλλόγους όπως η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν είναι εύκολο και άκρως ενδιαφέρον. Πρέπει να πάρουμε σωστές αποφάσεις την σωστή στιγμή. Ανυπομονούμε γι' αυτά τα παιχνίδια.
Η κατάσταση είναι καλύτερη τώρα. Ο Τουρέ είναι διαθέσιμος. Ο Σακό θέλει να είναι και ευελπιστούμε πως έτσι θα γίνει. Όσον αφορά τον Σκρτελ πρέπει να περάσουν λίγες εβδομάδες ακόμη, ενώ ο Λόβρεν είναι κοντά αλλά και πάλι πρέπει να περιμένουμε. Οπότε κοιτάμε σε Κόλο και Μαμά. Και υπάρχει και ο Λούκας. Αυτά είναι τα τρία μας σέντερ μπακ» ανέφερε αρχικά και προσέθεσε:
«Μπορώ να πω την αλήθεια και η απάντηση για τον Πάτο είναι όχι. Δεν θα μιλήσουμε για κάτι εάν πρώτα δεν έχει υπογραφεί κάποιο συμβόλαιο, αλλά δεν είναι αναγκαίο να το συνεχίζετε με αυτόν. Είναι η μόνο προσωπική μου συμβουλή».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: