Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Ο απίθανος διάλογος Μελισσανίδη-Κουκουλάκη!!


Ο απίθανος διάλογος Μελισσανίδη-Κουκουλάκη

Με κόσμιο τρόπο, αλλά και φοβερές ατάκες, ο Δ.Μελισσανίδης φέρεται να εξέφρασε τα παράπονά του στον διαιτητή Μ.Κουκουλάκη.Οι ατάκες για «φυλακή»,«πενηνταρίσιους διαιτητές» και «γκρανκάσες».

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Μιχάλη Κουκουκάλη μετά το 2-1 της ΑΕΚ επί της Skoda Ξάνθης και φρόντισε να του τα εκφράσει με κόσμιο τρόπο, αλλά και φοβερές ατάκες. Ο «τίγρης»φέρεται να διαμαρτυρήθηκε για τα σφυρίγματα, αλλά δεν καταλόγισε δόλο στον διαιτητή, ενώ παρουσιάστηκε βέβαιος πως σύντομα θα υπάρξουν δικαστικές εξελίξεις. Το «Φως των Σπορ» και ο «Γαύρος» δημοσιεύουν το διάλογο και τις φοβερές ατάκες των δύο ανδρών.

Μελισσανίδης: «Σε ξέρω και σε εκτιμώ, αλλά σήμερα δεν μας έδωσες δύο πέναλτι. Αδικηθήκαμε. Προσεχώς θα πάνε φυλακή αυτοί που πρέπει».

Κουκουλάκης: «Εγώ δεν θα πάω φυλακή».

Μελισσανίδης: «Δεν είπα για σένα. Αυτοί που ξέρουμε».

Κουκουλάκης: «Μη με ανακατεύετε εμένα. Δεν ξέρω τίποτα. Αυτά είδα, αυτά έδωσα».

Μελισσανίδης: «Εμάς μας στήνετε στον τοίχο. Έρχεστε εδώ και μας παίζετε 50-50. Όμως βλέπετε τι γίνεται με τον Ολυμπιακό που δίνουν συνέχεια πέναλτι».

Κουκουλάκης: «Μη με μπλέκεις εμένα. Άλλο είναι οι άλλοι, άλλο εγώ. Εγώ σφυρίζω ό,τι βλέπω».

Μελισσανίδης: «Δεν γίνεται να έρχεστε εδώ και να το παίζετε πενηνταρίσιοι και πηγαίνουν οι άλλοι και δίνουν πέναλτι».

Κουκουλάκης: «Με ξέρετε και σας ξέρω. Νομίζω ότι δεν ήταν πέναλτι. Δεν θέλω να αδικώ κανέναν».

Μελισσανίδης: «Τελειώνουν οι νεκροκεφαλές και οι γκρανκάσες από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα πάνε φυλακή. Τελείωσαν αυτά που ξέρατε».

Κουκουλάκης: «Πάντα σφυρίζω αυτά που βλέπω. Από μένα αν έχει γίνει λάθος, δεν έγινε εσκεμμένα».

Σε εκείνο το σημείο φέρεται να μπήκε στη μέση ο Δημητριάδης, ο οποίος είπε στον Κουκουλάκη: «Έχεις κόμπλεξ με την ΑΕΚ. Δεν κερδίζουμε με σένα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: