Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Μαρακάκης: «Περίμενα μια ευαισθητοποίηση για τον Γιώργο»


Μαρακάκης: «Περίμενα μια ευαισθητοποίηση για τον Γιώργο»

Ο Γιάννης Μαρακάκης έδωσε το «παρών» στην εκπομπή «Δίκη στο ΣΚΑΪ» και τοποθετήθηκε για την υπόθεση του οπαδού του Ολυμπιακού ο οποίος ακρωτηριάστηκε.

Ο Γιάννης Μαρακάκης έδωσε το «παρών» στην εκπομπή «Δίκη στο ΣΚΑΪ» και τοποθετήθηκε για την υπόθεση του οπαδού του Ολυμπιακού ο οποίος ακρωτηριάστηκε στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ.

«Μιλάμε για έναν λάτρη του Ολυμπιακού και αυτός είναι και λόγος που εδώ και τόσο καιρό δεν έχει κάνει κάτι. Η πραγματικότητα είναι ότι ο σύλλογος ποτέ δεν έκλεισε την πόρτα σε επικοινωνία. Όμως θα περίμενε να δείξει μια ευαισθησία σε ένα άτομο που είναι ανάπηρο.

Η ΠΑΕ κάλυψε τα νοσήλια για τον Γιώργο. Και για τις θεραπείες που έκανε. Εγώ μίλησα με τους νομικούς συμβούλους της ΚΑΕ από ους οποίους περίμενα μια ευαισθητοποιηση για ένα άτομο που ήταν αφοσιωμένο στην ΠΑΕ και ΚΑΕ.

Ο άνθρωπος αυτός έχει αφεθεί στη μοίρα μου. Και η στήριξη του σωματείου, του τόσο ιστορικού σωματείου δεν περιμέναμε να είναι όταν χρειαστείς κάτι πάλι είμαστε εδώ», ανέφερε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: