Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Μπουμάλ: «Έπρεπε να δώσω κάτι πίσω…»


Μπουμάλ: «Έπρεπε να δώσω κάτι πίσω…»

Στην εμπιστοσύνη που του έχουν δείξει άπαντες στον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Ολιβιέ Μπουμάλ, που πέτυχε το πρώτο του γκολ με την πράσινη φανέλα.

Γελούσαν και τα… μουστάκια -που δεν έχει- του Ολιβιέ Μπουμάλ.

Ο Καμερουνέζος πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Καλλονή, στη Μυτιλήνη, και στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA μετά το ματς, είπε: «Είμαι πρώτα απ’ όλα χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας μου. Σε προσωπικό επίπεδο, το γκολ που πέτυχα μου δίνει κίνητρο να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο. Από την πρώτη στιγμή στον Παναθηναϊκό έχω αισθανθεί εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Και από τον κ. Φύσσα, και από τον κ. Βόκολο και από τον κ. Στραματσόνι, που είναι ένας μεγάλος προπονητής. Αυτό με κάνει να αισθάνομαι περίφημα. Γι’ αυτό και η γρήγορη προσαρμογή μου στην ομάδα. Μου έχουν δώσει πράγματα όλοι και αισθάνομαι πως πρέπει να δώσω κάτι και εγώ πίσω».

Για την εξέλιξή του τον τελευταίο 1,5χρόνο, τόνισε: «Η εξέλιξή μου τον τελευταίο 1,5 χρόνο ήταν κάτι φυσιολογικό για εμένα, γιατί θεωρώ πως έχω ποιότητα στο παιχνίδι μου, απλά έπρεπε να ωριμάσω. Και νιώθω ότι συνεχώς ωριμάζω, ειδικά τώρα που αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό, που είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Το πίστευα ότι θα φτάσω εδώ που έχω φτάσει, αλλά χρειαζόταν χρόνος. Η οικογένειά μου, οι γονείς μου, ο ατζέντης μου, όλοι έπαιξαν ρόλο στο να φτάσω εδώ που βρίσκομαι».

Για τους στόχους της ομάδας, δήλωσε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, έχει πολύ καλούς παίκτες. Στόχος μας είναι η δεύτερη θέση και πρέπει να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Χρειαζόμαστε χρόνο, βήμα βήμα να γινόμαστε πιο δυνατοί. Έχουμε ήδη τρεις νίκες μέσα στο 2016. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς, ασφαλώς θα κάνουμε και την προσπάθειά μας στο πρωτάθλημα, όμως πρώτος μας στόχος είναι το Κύπελλο και θα τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Για το γκολ του και για το γεγονός πως το αφιέρωσε στους φίλους του ΠΑΟ, σημείωσε: «Το γκολ μου ήταν ένα δώρο στους φίλους του ΠΑΟ που βρέθηκαν στη Μυτιλήνη. Όταν πετάς χιλιόμετρα μακριά από την έδρα σου και βλέπεις αυτόν τον κόσμο, δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς… Ήταν κάτι της στιγμής και νιώθεις πως πρέπει να το κάνεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: