Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Ακόμα και ο Φαν Χάαλ βαριέται να βλέπει τη Μαν. Γιουνάιτεντ!!


Ακόμα και ο Φαν Χάαλ βαριέται να βλέπει τη Μαν. Γιουνάιτεντ!

Ο Ολλανδός τεχνικός παραδέχθηκε ότι μερικά παιχνίδια της Γιουνάιτεντ δεν αντέχονται ούτε από τον πάγκο αλλά εξήγησε και για ποιον λόγο δεν λέει να σηκωθεί από αυτόν.

Το σύννεφο της γκρίνιας για την απόδοση της Μάντσεστερ Γιουνάινετ συνεχίζει να καλύπτει το Ολντ Τράφορντ. Η –φτωχή με 1-0- νίκη κόντρα στην Σέφιλντ για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου όχι μόνο δεν στάθηκε αρκετή για να το διώξει, αλλά αντίθετα έφερε ξανά στην επιφάνεια την κουβέντα για το βαρετό θέαμα που προσφέρει η ομάδα.

Και δεν το λένε μόνο οι δημοσιογράφοι και οι οπαδοί, αλλά το παραδέχεται και ο ίδιος ο Φαν Χάαλ: «Υπάρχουν παιχνίδια που απολαμβάνω αλλά υπάρχουν και άλλα που με κάνουν να βαριέμαι ή να θυμώνω γιατί δεν καταφέρνουμε να αποδιοργανώσουμε την άμυνα του αντιπάλου. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Ο προπονητής των «Κόκκινων Διαβόλων» παρά την έλλειψη θεάματος από την οποία πάσχει η ομάδα συνεχίζει να βλέπει μισογεμάτο το ποτήρι και συμβουλεύει τους φιλάθλους να κάνουν το ίδιο: «Οι οπαδοί θα πρέπει να είναι χαρούμενοι που περάσαμε στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου και που έχουμε κερδίσει τα δύο τελευταία ματς. Θα πρέπει να γνωρίζουν πως δεν μπορούμε πάντα να παίζουμε φανταστικό ποδόσφαιρο. Λυπάμαι αλλά έτσι είναι».

Η κριτική σε βάρος του 64χρονου Ολλανδού αφορά και το γεγονός ότι δεν σηκώνεται ποτέ από τον πάγκο προκειμένου να δώσει οδηγίες στους παίκτες. Μάλιστα είναι ο μοναδικός προπονητής στην Πρέμιερ Λιγκ που δεν το κάνει. Ο ίδιος πάντως υπερασπίζεται τον εαυτό του λέγοντας πως ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο: «Δεν είμαι ο Σερ Άλεξ (Φέργκιουσον), όπως ξέρετε. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι και το να φωνάζω από την πλάγια γραμμή δεν είναι το στυλ μου. Υπάρχει πολύ φασαρία και είναι δύσκολο. Πολλοί προπονητές το κάνουν αλλά δε νομίζω ότι προσφέρουν κάτι. Πιστεύω στην επικοινωνία και την προετοιμασία που γίνεται κατά την διάρκεια της εβδομάδας».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: