Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Ολυμπιακός για Κάρλος Εντουάρντο!! (vids)

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, στον Ολυμπιακό εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση της απόκτησης του Κάρλος Εντουάρντο τον Ιανουάριο.
Μπορεί στον Πειραιά να είχαν ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να υπάρξει μεταγραφική δραστηριότητα τον Ιανουάριο, ωστόσο φαίνεται πως τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την περίπτωση του Κάρλος Εντουάρντο της Αλ-Χιλάλ.
Ο Βραζιλιάνος, επου ξεκίονησε από την Ντεσπορτίβο Μπραζίλ, αγωνιζόμενος σε Ιτουάνο, Φλουμινένσε και Γκρέεμιο, είναι γνωστός του Μάρκο Σίλβα από την κοινή τους θητεία στην Εστορίλ τη σεζόν 2012/13 (συν μία σεζόν νωρίτερα ως δανεικός), όπου εμφανίσεις του 26χρονου χαφ του έδωσαν το «διαβατήριο» για να κάνει το επόμενο βήμα, μετακομίζοντας στην Πόρτο. Εκεί έμεινε για μία σεζόν, πριν πάει ως δανεικός στην Νις πέρυσι και μετακομίσει το περασμένο καλοκαίρι στην Αλ-Χιλάλ του Γιώργου Δώνη.
Παρά την εξαιρετική του παρουσία στη Σαουδική Αραβία με 10 γκολ σε 11 ματς, φαίνεται πως δεν έχει πειστεί για την παραμονή του και ψάχνει τρόπο να αποχωρήσει. Η περίπτωσή του έφτασε ενώπιον των ανθρώπων του Ολυμπιακού, που φαίνεται να εξετάζουν τα δεδομένα για να κινηθούν για να τον αποκτήσουν. Το πιθανότερο σενάριο για να προχωρήσει το deal, φαίνεται πως είναι ο δανεισμός του μέχρι το καλοκαίρι με τους πρωταθλητές Ελλάδας να διατηρούν οψιόν αγοράς του.






 


*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: