Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Δεν ανησυχούν με Εσιέν στον Παναθηναϊκό!!


Δεν ανησυχούν με Εσιέν στον Παναθηναϊκό

Καμία ανησυχία δεν υπάρχει στον Παναθηναϊκό όσον αφορά τον τραυματισμό του Εσιέν, με τον Γκανέζο άσο να είναι διαθέσιμος στη ρεβάνς του κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα την ερχόμενη Πέμπτη.

Μπορεί ο Μάικλ Εσιέν να αποχώρησε με ενοχλήσεις από το χθεσινό ματς του Παναθηναϊκού με την Καλλονή, όταν αντικαταστάθηκε από τον Λαγό στο 73ο λεπτό, όμως δεν φαίνεται να έχει κάτι το σοβαρό.

Ο Γκανέζος άσος είχε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, αλλά δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, αφού εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ των «πρασίνων» και διαπιστώθηκε ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Μάλιστα ο 32χρονος χαφ θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι στη ρεβάνς του κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την ερχόμενη Πέμπτη.

Σήμερα ξεκινάει και η μίνι προετοιμασία του «τριφυλλιού» ενόψει ΠΑΣ, με αρκετά νέα πρόσωπα να δίνουν το «παρών» στο «Γ. Καλαφάτης».

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος θα κάνει την πρώτη προπόνηση του με τη νέα του ομάδα και σίγουρα με το «καλημέρα», θέλει να πείσει τον Ιταλό τεχνικό ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Στη προπόνηση σήμερα θα βρεθεί για πρώτη φορά και ο Γιούρι Μαμούτε, ο οποίος πέρασε τα ιατρικά και θα ανακοινωθεί επίσημα μέσα στις επόμενες ώρες.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: