Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Σύννεφα για Πετράκη!!


Σύννεφα για Πετράκη

Όλα ανοιχτά είναι για το μέλλον του Γιάννη Πετράκη στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα, σύμφωνα με δημοσίευμα. Καθοριστικά τα ματς με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Έντονη δυσαρέσκεια φαίνεται πως υπάρχει στον ΠΑΣ Γιάννινα για τον τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Πετράκη. Ο τρόπος που ήρθε η ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ουσιαστικά με κάτω τα χέρια δηλαδή, έχει προκαλέσει προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας, η οποία έχει δύο ήττες, ισάριθμές ισοπαλίες και μια νίκη στα τελευταία πέντε ματς της.

Παράλληλα, του χρεώνεται ότι έκανε κακές επιλογές στο αρχικό σχήμα. Πιθανόν να πρόκειται για τους Μανιά και Ακόστα που δεν είναι στην ενδεκάδα που ξεκίνησε ο έμπειρος τεχνικός. Πάντως, ο πρώτος έχει σκοράρει έως τώρα μόνο σε εντός έδρας αναμετρήσεις και έχει κι αυτό το στοιχείο το ενδιαφέρον του.

Καθοριστικά κρίνοντα τα δύο επόμενα ματς των Ηπειρωτών με Παναθηναϊκό (14/01, 19:30) και ΑΕΚ (17/01, 15:00), όπως αναφέρεται στη «Live Sport» και δεν αποκλείεται να κρίνουν το μέλλον του στην ομάδα. Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν που βρίσκεται σε δύσκολη θέση ο Γιάννης Πετράκης. Ήταν με την πλάτη στον τοίχο λίγες ημέρες πριν τα ματς με Πανιώνιο και Αχαρναϊκό πριν ενάμιση μήνα, αλλά κατάφερε και ανέτρεψε το εις βάρος του κλίμα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: