Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Ημέρα ανακοινώσεων για Καρέλη και Μαμούτε!


Ημέρα ανακοινώσεων για Καρέλη και Μαμούτε

Σήμερα ολοκληρώνεται η πώληση του Νίκου Καρέλη στη Γκενκ και η μεταγραφή του Μαμούτε στον Παναθηναϊκό. Στασιμότητα για Εβαντζελίστα.

Με μια μέρα καθυστέρηση θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Νίκου Καρέλη στη Γκενκ. Ο 23χρονος επιθετικός θα αναχωρήσει τελικά σήμερα για το Βέλγιο για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει μέχρι το 2019. Το deal με τον Παναθηναϊκό είναι δεδομένο, με τους «πράσινους» να εισπράττουν σίγουρα 2,5 εκατ. ευρώ και πιθανώς άλλο 1 εκατ. ευρώ υπό τη μορφή μπόνους. Χθες, μάλιστα, ο Γιάννης Αναστασίου-που είχε συμβολή στην εξέλιξη του Νίκου Καρέλη, του ευχήθηκε για το νέο στάδιο της καριέρας του, ενώ και ο διεθνής άσος τον ευχαρίστησε για τη βοήθειά του.

Την ώρα που ο Νίκος Καρέλης θα γίνεται μέλος της Γκενκ, ο αντικαταστάτης του στον Παναθηναϊκό, Γιούρι Μαμούτε, θα επισημοποιεί την έναρξη της συνεργασίας του με το «τριφύλλι». Ο 20χρονος Βραζιλιάνος, που έρχεται για ενάμιση χρόνο δανεικός από τη Γκρέμιο, ολοκλήρωσε χθες με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και σήμερα θα υπογράψει, ενώ παράλληλα θα κάνει και την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. Χθες ο Μαμούτε παρακολούθησε τη νίκη επί της Καλλονής τηλεοπτικά.

Σε ό,τι αφορά στην απόκτηση μέσου, οι συζητήσεις με την Ουντινέζε για τον Λούκας Εβαντζελίστα συνεχίζονται χωρίς αποτέλεσμα, καθώς η διάρκεια δανεισμού του Βραζιλιάνου παραμένει «αγκάθι», με τους Ιταλούς να επιμένουν για έξι μήνες και τον Παναθηναϊκό για ένα χρόνο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: