Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Αλλαγή δεδομένων για Φινμπόγκασον-Πουλίδο!


Αλλαγή δεδομένων για Φινμπόγκασον-Πουλίδο

Περισσότερες οι πιθανότητες πλέον να φύγει ο Φινμπόγκασον και να μείνει ο Πουλίδο στον Ολυμπιακό. Ανοιχτό το θέμα του Μανιάτη.

Την ώρα που ο Ιντέγε Μπράουν είναι ξεκάθαρα η πρώτη επιλογή του Ολυμπιακού για την κορυφή της επίθεσης, ακόμη είναι ασαφές ποιος θα αποτελεί τη δεύτερη λύση πίσω του.

Τα δεδομένα έχουν αλλάξει κι ενώ μέχρι πρότινος φάνταζε πιθανότερο να μείνει ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον και να φύγει ο Άλαν Πουλίδο, πλέον οι όροι αντιστράφηκαν.

Ο Μεξικανός φορ δεν τα βρίσκει με τους Κολοράντο Ράπιντς για να μετακομίσει στο MLS, παρότι οι «ερυθρόλευκοι» τα είχαν ουσιαστικά βρει με τους Αμερικανούς.

Αντίθετα, ο Ισλανδός εξακολουθεί να δηλώνει τραυματίας προβληματίζοντας με τη συμπεριφορά του και είναι δεδομένο πως αρκετές ομάδες τον παρακολουθούν, με την Άουγκσμπουργκ και τη Βέρντερ στη λίστα.

Ως τρίτη λύση για τη γραμμή κρούσης λογίζεται ο Σεμπά, καθώς ο Νίκος Ιωαννίδης είναι αβέβαιο αν θα μείνει ή θα πάει δανεικός (φημολογείται πως ενδιαφέρονται Πλατανιάς και Πανθρακικός).

Σε ό,τι αφορά στον Γιάννη Μανιάτη, η επιθυμία του να παραμείνει είναι δεδομένη, αλλά το θέμα παραμένει ανοιχτό. Τέλος, ο Φάνης Τζανδάρης φέρεται να περιμένει κάτι από το εξωτερικό, τη στιγμή που ο Πανιώνιος τον θέλει.

Σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία για τη ρεβάνς των «16» του Κυπέλλου με τα Χανιά. Το 4-1 του πρώτου αγώνα επιτρέπει στον Μάρκο Σίλβα να κάνει εκτεταμένο rotation, ενώ θα χρησιμοποιηθεί ξανά ο Αλμπέρτο Μποτία, που έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: