Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Ραντεβού με το παρελθόν!!


Ραντεβού με το παρελθόν

Αγώνες που ξυπνούν μνήμες, αλλά έχουν και μεγάλη σημασία για το μέλλον τους στο Eurocup δίνουν απόψε ΠΑΟΚ και Άρης κόντρα σε Λιμόζ και Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο αντίστοιχα.

Κρίσιμη στροφή η δεύτερη στο Last 32 του Eurocup για ΠΑΟΚ και Άρη, που δίνουν παιχνίδια με μακρά… προϊστορία απέναντι σε ομάδες Ευρωλίγκας.

Η αρχή γίνεται στις 19:00 (Novasports 2) με τον «Δικέφαλο του Βορρά», που υποδέχεται τη Λιμόζ. Πρόκειται για τη 13η συνάντηση στην ιστορία των δύο ομάδων, που είχαν συναντηθεί ΚΑΙ πέρσι στην ίδια φάση με τους «λιμουζό» να επικρατούν τόσο στο «Μπομπλάν», όσο και στο Παλατάκι. Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, μιας και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση. Οι «λιμουζό» έρχονται χωρίς… προπονητή, μιας και προ ημερών παραιτήθηκε ο Φιλίπ Ερβέ. Οι δύο ομάδες «καίγονται» για τη νίκη, καθώς προέρχονται από ήττα στην πρεμιέρα.

Το πρόγραμμα:
ΠΑΟΚ-Λιμόζ (19:00)
Όλντενμπουργκ-Βαλένθια (13/1, 21:00)

Βαθμολογία: Βαλένθια 1-0, Όλντενμπουργκ 1-0, Λιμόζ 0-1, ΠΑΟΚ 0-1.

Στις 21:00 (ΕΡΤ3) ο Άρης δοκιμάζεται στο «Φόρουμ» του Μιλάνου απέναντι στην Εμπόριο Αρμάνι. Οι δύο ομάδες έχουν κοντραριστεί 13 φορές στο παρελθόν, με σημαντικότερη στιγμή τον ημιτελικό του Final Four του 1988, όταν οι Ιταλοί είχαν επικρατήσει 87-82 κατακτώντας στην πορεία και τον τίτλο. Οι «κίτρινοι», που θα είναι πλήρεις και με τουλάχιστον 300 φίλους τους στο πλευρό τους, δεν έχουν νικήσει ΠΟΤΕ σε 19 αναμετρήσεις στην Ιταλία, ενώ μετρούν 0/5 απέναντι στη συγκεκριμένη αντίπαλο. Σε περίπτωση νίκης ο Άρης θα κάνει άλμα πρόκρισης, ενώ οι Ιταλοί «καίγονται» για την πρώτη τους νίκη γιατί δεν σηκώνουν άλλη αποτυχία μετά τον αποκλεισμό από την Ευρωλίγκα.

Το πρόγραμμα:
Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο-Άρης (21:00)
Νεπτούνας-Άλμπα (13/1, 19:00)

Βαθμολογία: Άρης 1-0, Άλμπα 1-0, Αρμάνι 0-1, Νεπτούνας 0-1.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: