Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Φυτανίδης: «Να κάνουμε restart»


Φυτανίδης: «Να κάνουμε restart»

Την ανάγκη επανεκκίνησης για τον Ατρόμητο στο 2016 τόνισε ο Σωκράτης Φυτανίδης εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό την Κυριακή (17:15).

Η πορεία του Ατρομήτου στον πρώτο γύρο δεν ικανοποίησε κανέναν και ο Σωκράτης Φυτανίδης ξέρει καλά πως η ομάδα του θα πρέπει να μεταμορφωθεί εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

«Περιμένουμε κάτι καλύτερο στο δεύτερο γύρο σε σχέση με αυτό που παρουσιάσαμε στο πρώτο μισό. Δεν ήταν το ξεκίνημα αυτό που θέλαμε, παρά την καλή εικόνα στο Europa League. Κάπου στράβωσε το πράγμα. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι ούτε από την απόδοσή μας, ούτε από τη βαθμολογική μας θέση. Όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν δυνατότητες, ένα ρόστερ με παίκτες που μπορούν να βγάλουν καλό ποδόσφαιρο σαν σύνολο. Μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε ένα restart. Κλείσαμε το 2015 με κάποιες νίκες που μας δίνουν δύναμη για τη συνέχεια, αλλά ακολουθούν σημαντικά ματς για πρωτάθλημα και Κύπελλο. Προσπαθούμε να μείνουμε προσηλωμένοι, να συνεχίσουμε τη δουλειά στις προπονήσεις με στόχο για να φτιάξουμε ένα σύνολο που θα διεκδικεί τη νίκη σε κάθε ματς», τόνισε ο πολύπειρος αμυντικός.

Για το εκτός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό είπε: «Είναι ένα δύσκολο ματς. Υπήρχε η διακοπή στην οποία προσπαθήσαμε να γεμίσουμε τις μπαταρίες. Έρχονται διαδοχικά παιχνίδια στα οποία πρέπει να είμαστε ετοιμοπόλεμοι για να ανέβουμε στη βαθμολογία».

Όσο για το αν υπάρχουν αδυναμίες, τόνισε: «Δουλεύουμε καθημερινά με το τεχνικό τιμ. Υπάρχει μεγάλη διάθεση. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν στον ψυχολογικό τομέα, αλλά αυτό σιγά-σιγά βελτιώνεται με τα καλά αποτελέσματα. Προέχει να ανέβουμε στη βαθμολογία».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: