Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Κριστιάνο: «Γεννήθηκα για να είμαι ο καλύτερος»


Κριστιάνο: «Γεννήθηκα για να είμαι ο καλύτερος»

Μέρος της επιτυχίας του χαρακτήρισε την αλαζονεία του ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε συνέντευξη που παραχώρησε και πρόσθεσε ότι ούτε ο Θεός ήταν αρεστός σε όλους.

Δηλώσεις που αναμένεται να συζητηθούν αυτές τις μέρες πραγματοποίησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε συνέντευξή του στην «El Mundo», παραδεχόμενος την αλαζονεία και τη ματαιοδοξία που τον διακρίνει και πρόσθεσε ότι γεννήθηκε για να είναι ο καλύτερος.

Παράλληλα, ως απάντηση στους επικριτές του ανέφερε ότι ούτε ο Θεός ήταν αρεστός σε όλο τον κόσμο, οπότε δεν μπορεί ούτε αυτός να σκέφτεται κάθε μέρα τι λέγεται για εκείνον.

«Δεν μπορούμε να έχουμε εμμονή με το τι σκέφτονται οι άλλοι για εμάς. Αλλιώς, δεν θα ζούσαμε. Ούτε ο Θεός, ήταν αρεστός σε όλο τον κόσμο. Αισθάνομαι πολύ καλά, βοηθώντας τους άλλους. Από τότε που έγινα πατέρας, βλέπω τη ζωή διαφορετικά.

Υπάρχει κόσμος που με μισεί, που λέει ότι είμαι αλαζόνας ή ματαιόδοξος. Αυτό είναι μέρος της επιτυχίας μου. Γεννήθηκα για να είμαι ο καλύτερος. Πηγαίνω κάθε βράδυ στο κρεβάτι μου με τη συνείδησή μου καθαρή και κοιμάμαι καλά.

Δέχομαι καλά την πίεση, εξαιτίας της δύσκολης ζωής που πέρασα. Θέλω να ζήσω σαν βασιλιάς. Θα το απολαύσω περισσότερο όταν τελειώσω την καριέρα μου, όταν θα έχω περισσότερο χρόνο να κάνω πράγματα που μου αρέσουν».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: