Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Χωρίς Ομάρ στη Νέα Σμύρνη!!


Χωρίς Ομάρ στη Νέα Σμύρνη

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έμεινε εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Εκτός Μποτία, Μπουχαλάκης και όσοι δεν υπολογίζονται.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού στου Ρέντη, ωστόσο οι ενοχλήσεις στους προσαγωγούς δεν υποχώρησαν και ο Νορβηγός έμεινε εκτός αποστολής για την αυριανή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Ως γνωστόν εκτός πλάνων του Μάρκο Σίλβα είναι και ο Αλμπέρτο Μποτία, καθώς ο Ισπανός ταλαιπωρείται από κάκωση στο δεξί γόνατο.

Έτσι οι πρωταθλητές Ελλάδος θα παραταχθούν απέναντι στους «κυανέρυθρους» με δύο απουσίες, τον 26χρονο στόπερ και τον 22χρονο δεξιό μπακ. Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του για το ματς στη Νέα Σμύρνη, η οποία είναι η ακόλουθη. Αυλωνίτης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Μαζουάκου, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά και Σιόβας.

Οι σκέψεις του Σίλβα

Ο Ολυμπιακός κάνει αύριο πρεμιέρα στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, έχοντας φυσικά στόχο την κατάκτηση της 16ης νίκης σε ισάριθμα ματς της φετινής λίγκας, κάτι που αν επιτευχθεί θα αποτελεί ισοφάριση του ρεκόρ που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» επί Τροντ Σόλιντ (πριν από δέκα χρόνια) με 16 συνεχόμενες νίκες.

Ο Μάρκο Σίλβα έκανε αρκετές δοκιμές στην προπόνηση της ομάδας του με το πιθανότερο σενάριο να είναι το εξής: Τερματοφύλακας ο Ρομπέρτο, στο δεξί άκρο της αμυντικής διάταξης ο Σαλίνο και στόπερ ο Σιόβας με τον Ντα Κόστα. Στο αριστερό άκρο της άμυνας των Πειραιωτών θ' αγωνιστεί ο Αρτούρ Μαζουάκου. Σε ό,τι αφορά τον άξονα της μεσαίας γραμμής σίγουρη θεωρείται η θέση του Μιλιβόγεβιτς και δίπλα του θα είναι μάλλον ο Καμπιάσο, ο οποίος κερδίσει τη “μάχη” από τον Κασάμι. Ρόλο επιτελικού μέσου θα έχει ο Φορτούνης και δεδομένη είναι η παρουσία των Ντουρμάζ και Ιντέγε στο βασικό σχήμα των Πειραιωτών.
Επί της ουσίας «παίζεται» μια θέση ανάμεσα σε Πάρντο και Σεμπά. Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι υπάρχει και το ενδεχόμενο συνύπαρξης Φορτούνη – Ντομίνγκες στην αρχική εντεκάδα, οπότε σε μια τέτοια περίπτωση διαφοροποιείται ο ρόλος που θα έχει ο Έλληνας μέσος.

*Ο Σίλβα δε μίλησε στην προπόνηση στους παίκτες του, με τον Πορτογάλο τεχνικό να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις στημένες φάσεις.

*Το πρόγραμμα του συνέχισε και σήμερα ο Μπουχαλάκης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: