Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Ιγκάλο: «Δεν φεύγω προς το παρόν από τη Γουότφορντ»


Ιγκάλο: «Δεν φεύγω προς το παρόν από τη Γουότφορντ»

Ξεκάθαρος σε ό,τι αφορά τα άμεσα σχέδιά του εμφανίστηκε ο Οντιόν Ιγκάλο, αφού ο Νιγηριανός «ξέκοψε» κάθε κουβέντα για αποχώρησή του από τη Γουότφορντ την περίοδο του Ιανουαρίου.

Ένα από τα πρόσωπα του 2015 ήταν ο Οντιόν Ιγκάλο χάρη στην απόδοσή του και τα γκολ που έχει πετύχει με τη Γουότφορντ και όπως ήταν φυσικό τα σενάρια για το μέλλον του έχουν ήδη ξεκινήσει.

Το τελευταίο που βγήκε στο φως της δημοσιότητας αφορά το ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον 26χρονο, αλλά ο ίδιος ο Νιγηριανός φρόντισε να δώσει ένα τέλος στα όσα ακούγονται για το άμεσο μέλλον του, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα φύγει από τη Γουότφορντ.

«Θέλω να ολοκληρώσω τη σεζόν όσο το δυνατό καλύτερα με τη Γουότφορντ και να αποδείξουμε ότι είμαστε πολύ καλοί παίκτες. Όταν η συγκέντρωση είναι ολοκληρώσεις δυνατά τη σεζόν, η μεταγραφική φημολογία δεν σε αγγίζει», τόνισε στο «BBC Sport» και συνέχισε:

«Δεν με ενδιαφέρουν τα στατιστικά και έχω πάντα τα πόδια μου στο έδαφος. Δεν ξεχνάω από πού προέρχομαι. Είμαι συγκεντρωμένος στο να γίνομαι καλύτερος, να είμαι σωστός στο γήπεδο και να είμαι ο εαυτός μου», ανέφερε ο άσος της Γουότφορντ που έχει 14 γκολ στη φετινή Premier League.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: