Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Σιγουριά για Μέστο, προχωρά για χαφ!!


Σιγουριά για Μέστο, προχωρά για χαφ

Βέβαιος πως ο Τζιαντομένικο Μέστο θα βοηθήσει σημαντικά τον Παναθηναϊκό είναι ο Αντρέα Στραματσόνι. Πότε υπολογίζεται το ντεμπούτο του. Προτεραιότητα ο χαφ για το «τριφύλλι», με Νοτσερίνο στη λίστα.

Μπορεί κάποιοι να αμφιβάλουν για τον Τζιαντομένικο Μέστο, κυρίως λόγω της απραξίας του από τον περασμένο Ιούνιο, αλλά όχι ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού εμφανίζεται βέβαιος πως ο 33χρονος άσος θα προσφέρει σημαντικές λύσεις ως δεξιός μπακ και ήταν αυτός που εγγυήθηκε στη διοίκηση της ομάδας για την επιλογή του. Ο πρώην άσος της Νάπολι είναι σε καλή κατάσταση, αλλά του λείπει ρυθμός και θα χρειαστεί ένα μικρό διάστημα για να μπει στους αγώνες. Το πιθανότερο είναι να κάνει ντεμπούτο στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 14 Ιανουαρίου στη Λεωφόρο.

Από εκεί και πέρα, η προσπάθεια ενίσχυσης για τον Παναθηναϊκό δεν σταματά. Προτεραιότητα του Αντρέα Στραματσόνι είναι η απόκτηση ενός μέσου, μιας και ο Σωτήρης Νίνης είναι εκτός πλάνων. Ο Αντόνιο Νοτσερίνο είναι στη λίστα, αλλά πρόκειται για δύσκολη περίπτωση. Ο 30χρονος χαφ της Μίλαν μπήκε στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του και θέλει να φύγει, μιας και δεν υπολογίζεται (τρεις εμφανίσεις φέτος, με 135 λεπτά συνολικά στο γήπεδο), ωστόσο «αγκάθι» αποτελεί το μεγάλο του συμβόλαιο που προβλέπει 1,9 εκατ. ευρώ για φέτος. Ο ίδιος θέλει να εισπράξει ένα μεγάλο μέρος του υπόλοιπου και να πάει σε άλλη ομάδα, τη στιγμή που πέραν του Παναθηναϊκού τον γλυκοκοιτάζουν αρκετές ομάδες στην πατρίδα του.

Για την ενίσχυση της επίθεσης όλα θα εξαρτηθούν από το αν θα πωληθεί ο Νίκος Καρέλης, για τον οποίο ακόμη δεν υπάρχει πρόταση, παρά μόνο ενδιαφέρον. Στα υπόψη είναι πάντα ο Σαμουέλε Λόνγκο, 23χρονος σέντερ φορ που ανήκει στην Ίντερ, έχει δοθεί δανεικός στη Φροζινόνε, αλλά θέλει να αποχωρήσει γιατί δεν χρησιμοποιείται. Τον παίκτη ξέρει καλά ο Στραματσόνι από την κοινή τους θητεία στους «νερατζούρι».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: