Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Δηλώθηκε στην Α1 ο Όντομ ως αντι-Λοτζέσκι!!


Δηλώθηκε στην Α1 ο Όντομ ως αντι-Λοτζέσκι!

Κανονικά μπορεί να αγωνιστεί στην Α1 ο Ντάριους Τζόνσον-Όντομ, καθώς ο Ολυμπιακός τον δήλωσε ως έκτο ξένο στη θέση του τραυματία Ματ Λοτζέσκι.

Στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για τους αγώνες της Α1 τέθηκε κανονικά ο Ντάριους Τζόνσον-Όντομ. Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού δηλώθηκε ως ο έκτος ξένος στο ρόστερ για τον πρώτο γύρο, στη θέση του Ματ Λοτζέσκι.

Ο Αμερικανός με το βελγικό διαβατήριο θα χρειαστεί περίπου δύο με τρεις εβδομάδες για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να δηλώσουν τον πρώην γκαρντ της Τραμπζονσπόρ. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα των Πειραιωτών, στο ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας την Κυριακή (3/1).

Φυσικά και με την επιστροφή του Ματ Λοτζέσκι από τον τραυματισμό του, δεν τίθεται θέμα παραγκωνισμού του μόνο στους αγώνες της Ευρωλίγκας (όπου εκεί δεν υπάρχει περιορισμός στους ξένους). Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα τον δηλώσουν εκ νέου, ως αλλαγή στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, παίρνοντας τη θέση εκείνου του ξένου που θα κρίνει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μαζί με τους συνεργάτες του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: