Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Σεμπά: «Νίκες και με καλύτερο θέαμα»


Σεμπά: «Νίκες και με καλύτερο θέαμα»

Τη δυνατότητα να διευρύνει το σερί νικών του παίζοντας ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο έχει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Σεμπά που περιμένει δύσκολο το ματς με τον Πανιώνιο. «Προσαρμόστηκα γρήγορα», δήλωσε.

Τα ίδια αποτελέσματα με πιο θεαματικό ποδόσφαιρο αναμένει από την ομάδα του, τον Ολυμπιακό στο 2016 ο Σεμπά. Ο Βραζιλιανός μεσοεπιθετικός μίλησε στη Nova και εν όψει της αναμέτρησης (3/1, 19:30) με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και όπως είπε, οι «κυανέρυθροι» θα δημιουργήσουν προβλήματα στους «ερυθρόλευκους». Παράλληλα, αναφέρθηκε και σε προσωπικό επίπεδο για το έτος που έφυγε, αλλά και για το νέο.

Αναλυτικά μίλησε για:

-τη μεγάλη του επιθυμία για το 2016: «Επιθυμώ να συνεχίσουμε το ίδιο καλά όσο και μέχρι στιγμής. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και θέλω να συνεχίσουμε με νίκες και να καταφέρουμε στο τέλος της χρονιάς να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Αυτό επιθυμώ περισσότερο».

-το πώς κύλησε το πρώτο μισό της σεζόν για τον ίδιο: «Ήταν πολύ καλή η αρχή στην καινούργια μου ομάδα. Προσαρμόστηκα πάρα πολύ γρήγορα. Γνώριζα τον προπονητή και αυτό με βοήθησε πολύ. Με βοήθησε πολύ επίσης και το γεγονός ότι με υποδέχτηκε η ομάδα μου και οι συμπαίκτες μου με τον καλύτερο τρόπο ώστε να προσαρμοστώ γρήγορα. Θέλω να συνεχίσω έτσι και στο μέλλον».

-το αν τον ικανοποιεί η ζωή του στην Ελλάδα: «Μου αρέσει πολύ, μου αρέσει και η πόλη. Εκεί που ζω είναι πολύ ήρεμη η γειτονιά. Είμαι ευτυχισμένος».

-το ματς με τον Πανιώνιο: «Έχω παρακολουθήσει τον Πανιώνιο και γνωρίζω πως έχει κάνει μια πολύ καλή χρονιά. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι για εμάς, θα μα δημιουργήσει προβλήματα. Όμως εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι, να πάμε στο γήπεδο τους και να είμαι προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο παιχνίδι και οπωσδήποτε για να πάρουμε τη νίκη».

-το αν πιστεύει ότι μπορεί να διευρυνθεί το ρεκόρ με καλύτερο ποδόσφαιρο: «Ναι, γνωρίζω πολύ καλά ότι κάποιες φορές δεν προσφέραμε καλό θέαμα στα παιχνίδια μας. Πήραμε τις νίκες, χωρίς να ικανοποιήσουμε με το ποδόσφαιρο που παίξαμε. Το ιδανικό θα είναι να συνεχίσουμε τις νίκες, κάνοντας και καλά παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: