Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

«Μεγάλη προσοχή στην ΑΕΚ»


«Μεγάλη προσοχή στην ΑΕΚ»

Ο άμεσος συνεργάτης του Σάσα Τζόρτζεβιτς στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδας με την ΑΕΚ.

Δύσκολο παιχνίδι λόγω της δυναμικότητας της ΑΕΚ, του νέου της προπονητή, της ιδιαιτερότητας της έδρας αλλά και των ημερών χαρακτήρισε το αυριανό ματς ο Γκόραν Μπιέντοφ.

Ο άμεσος συνεργάτης του Σάσα Τζόρτζεβιτς αναφέρθηκε στο ματς της Κυριακής στο blog του στην ιστοσελίδα της πράσινης ΚΑΕ.


Αναλυτικά, όσα έγραψε ο συνεργάτης του Σάσα Τζόρτζεβιτς, Γκόραν Μπιέντοφ στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά

Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, σε όλους τους Έλληνες και φυσικά να εκφράσω τις ξεχωριστές ευχές μου στους φίλους της ομάδας μας. Μακάρι το 2016 να μας φέρει υγεία, ευτυχία, χαρές και ειρήνη, αν έχουμε αυτά τότε όλα είναι εφικτά.

Ξεκινάμε τη χρονιά έχοντας μπροστά μας μια ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή.

Αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ σ’ ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες καθώς θα είμαστε φιλοξενούμενοι στο γήπεδο που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τους οπαδούς μας να μας υποστηρίζουν με τον τρόπο που μόνο αυτοί ξέρουν.

Δεύτερον, πάντοτε τα παιχνίδια αυτές τις ημέρες κρύβουν πολλές παγίδες διότι το κλίμα είναι εορταστικό, παίζουμε στις 3 Γενάρη και απαιτείται μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση προκειμένου να μην παρασυρθεί κανείς από αυτές τις συνθήκες. Παράλληλα, το κυριότερο είναι πως παίζουμε με την ΑΕΚ, μια ιστορική ομάδα με πάρα πολλές δυνατότητες και πάρα πολύ καλούς παίκτες.

Το σημαντικότερο στοιχείο, ωστόσο, που κάνει την αποστολή μας ακόμη πιο δύσκολη είναι πως ο αντίπαλός μας έχει καινούργιο προπονητή στον πάγκο του. Ο Γιούρι Ζντοβτς ανέλαβε εδώ και αρκετές ημέρες την ΑΕΚ και είμαστε σίγουροι πως θα έχει προσπαθήσει ν’ αλλάξει κάποια πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας του, έχοντας και τη δυνατότητα να δουλέψει πολύ το τελευταίο διάστημα.

Δεν έχουμε καθόλου εύκολη αποστολή αλλά ο στόχος μας είναι να παραμείνουμε αήττητοι και να κλείσουμε τον πρώτο γύρο χωρίς απώλειες. Πέραν του κλίματος των ημερών προερχόμαστε από ένα πάρα πολύ κοπιαστικό ταξίδι με μια σφοδρή κακοκαιρία που λίγο έλειψε να μας κρατήσει στην Κωνσταντινούπολη και από ένα παιχνίδι απέναντι στη Φενέρ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Εκεί, θέλαμε να φύγουμε νικητές από την έδρα μιας ομάδας που είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για να βρεθεί στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας.

Αν εξαιρέσουμε το ξεκίνημα του αγώνα εν συνεχεία καταφέραμε να «επιστρέψουμε» και να διεκδικήσουμε τη νίκη, αλλά όταν ο αντίπαλος βάζει κάποια μεγάλα σουτ στην έδρα του τότε σε συνάρτηση και με άλλους παράγοντες βρίσκει τον τρόπο να σε νικήσει. Η απουσία του Μήτσου στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ σημαντική για εμάς και μας κόστισε.

Για την Ευρωλίγκα όμως και την κρισιμότατη εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μάλαγα θα τα πούμε μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Τώρα προέχει μόνο αυτός ο αγώνας, προσπαθούμε να δουλέψουμε κάποια συγκεκριμένα πράγματα έχοντας ουσιαστικά δύο προπονήσεις πριν από αυτό το παιχνίδι.

Τα ξαναλέμε σύντομα
Γκόραν»

Δεν υπάρχουν σχόλια: