Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Παρουσία Σπανού η προπόνηση!!


Παρουσία Σπανού η προπόνηση

Με τον Γιώργο Σπανό να είναι παρών και να μεταφέρει τις ευχές στους ποδοσφαιριστές για τη νέα σεζόν διεξήχθη η σημερινή προπόνηση του Ατρόμητου εν όψει του ματς κόντρα στον Λεβαδειακό.

Μπορεί το κλίμα να είναι γιορτινό λόγω των ημερών, αλλά οι παίκτες του Ατρόμητου πέρασαν κανονικά τη μέρα τους στο γήπεδο, αφού οι αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν επιτρέπουν χαλάρωση.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Περιστερίου συνέχισαν κανονικά την προετοιμασία τους για το ματς κόντρα στον Λεβαδειακό ενώ παρών ήταν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός που ευχήθηκε σε όλους να έχουν υγεία και οικογενειακή ευτυχία και παράλληλα αναφερόμενος στα αγωνιστικά η ευχή δεν μπορούσε να είναι άλλη από πολλές νίκες στη συνέχεια της σεζόν.

Στα αμιγώς αγωνιστικά, ο Παναγιώτης Μπάλλας προπονήθηκε κανονικά, ξεπερνώντας το ελαφρύ διάστρεμμα που είχε στον αστράγαλο.

Αύριο το πρωί θα γίνει προπόνηση στον Ασπρόπυργο και θα ανακοινωθεί η αποστολή, η οποία θα γευματίσει στο αθλητικό κέντρο «Μαζαράκη» και στην συνέχεια θα αναχωρήσει για τη Λιβαδειά.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: