Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Ντούβνιακ: «Ελπίζω να μάθουμε από τα λάθη μας»


Ντούβνιακ: «Ελπίζω να μάθουμε από τα λάθη μας»

Το ματς με τον Κόροιβο Αμαλιάδας είναι η αρχή μίας εξαιρετικά δύσκολης σειράς αγώνων για τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Ούρος Ντούβνιακ.

Πολύ σκληρή ομάδα χαρακτήρισε τον Κόροιβο Αμαλιάδας ο Ούρος Ντούβνιακ, ο οποίος τόνισε επίσης πως με το ματς αυτό ξεκινάει για τον ΠΑΟΚ μία εξαιρετικά δύσκολη σειρά αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά το blog του Ούρος Ντούβνιακ στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Είναι η αρχή μίας νέας χρονιάς και εκτός του ότι θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά, είναι και η ώρα να βάλουμε όλα τα άσχημα που συνέβησαν το τελευταίο διάστημα στην άκρη, να τα αφήσουμε πίσω μας και να συνεχίσουμε. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, γιατί έχουμε πολύ μεγάλη σεζόν μπροστά μας.

Έχουμε μπροστά μας το πρώτο παιχνίδι του 2016, στην αρχή μία εξαιρετικά δύσκολης σειράς αγώνων για το πρωτάθλημα και το Eurocup. Ο πρώτος μας αντίπαλος είναι μία πολύ σκληρή ομάδα, που έχει καλύψει όλες τις θέσεις με πολύ αξιόλογους παίκτες. Παίζουν πραγματικά πολύ καλό μπάσκετ αυτή την σεζόν και σίγουρα γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μία ομάδα που είναι δύσκολο να την κερδίσεις, ιδιαίτερα στην έδρα της, στην Αμαλιάδα.

Δεν υπάρχουν και πολλά που πρέπει να πούμε για μας, γιατί δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες ακόμη και το γήπεδό τους, αλλά ταυτόχρονα μπορούμε και να χάσουμε από οποιαδήποτε ομάδα, εάν δεν προσεγγίσουμε σωστά ένα παιχνίδι. Ελπίζω να μάθουμε από τα λάθη μας. Και να το δείξουμε στο γήπεδο, σε ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά για 40 λεπτά. Για μας δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη νίκη, την οποία χρειαζόμαστε πάρα πολύ αυτή την στιγμή
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: