Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Μπουρούσης: «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα στη Ρεάλ»


Μπουρούσης: «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα στη Ρεάλ»

Καμία διάθεση… εκδίκησης απέναντι στη Ρεάλ ή τον Πάμπλο Λάσο δεν έχει ο Γιάννης Μπουρούσης που την Κυριακή υποδέχεται με τη Λαμποράλ Κούτσα στη Βιτόρια την πρώην ομάδα του.

Σε κανέναν δεν αρέσει να μην παίζει. Όμως ο Γιάννης Μπουρούσης δεν κρατά καμία στη Ρεάλ ή τον Πάμπλο Λάσο για τον περσινό παραγκωνισμό του και δεν βλέπει τον αγώνα της Λαμποράλ με την πρώην ομάδα του ως ευκαιρία να δώσει απαντήσεις.

«Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα, γιατί έπαιζα για μία διετία στη Ρεάλ. Έχω καλούς φίλους στην ομάδα, αλλά μέσα στο γήπεδο δεν υπάρχουν φιλίες και θα προσπαθήσω να παίξω τόσο δυνατά όσο και μέχρι τώρα στους αγώνες με τη Λαμποράλ», τόνισε, ενώ για το λιγοστό χρόνο συμμετοχή του στους Μαδριλένους πέρσι, είπε: «Ήταν απόφαση του προπονητή. Δεν έχω να πω κάτι κακό για εκείνον. Ένιωσα καλά στη Ρεάλ και πέρασα δύο όμορφα χρόνια εκεί. Δεν έχω να αποδείξω κάτι. Είμαι 32 χρονών και προσπαθώ να παίζω για τους συμπαίκτες, τον προπονητή και το καλό της ομάδας μου».

Όσο για τον αγώνα; «Όλοι ξέρουμε πως είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μπορεί να μην είναι στην καλύτερη φόρμα της, αλλά παραμένει Ρεάλ. Έχει πολύ καλή ομάδα, παίζει δυνατά, είναι καλή στο ανοιχτό γήπεδο κι έχει μεγάλο ρόστερ. Εμείς όμως θα μπούμε με στόχο τη νίκη και το γεμάτο γήπεδο θα μας δώσει έξτρα ενέργεια. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να βγάλουμε ενέργεια για 40 λεπτά για να τα καταφέρουμε», δήλωσε.

Τέλος, για τη δική του παρουσία και το γεγονός ότι αναδείχθηκε MVP του Δεκεμβρίου δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος, γιατί έχω βοηθήσει την ομάδα. Γι’ αυτό το σκοπό ήρθα άλλωστε. Δεν είναι ο σκοπός μου να είμαι ο MVP, αλλά να βοηθώ την ομάδα μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: