Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Ο Παπαπέτρου για το 2016 και τον Απόλλωνα!!


Ο Παπαπέτρου για το 2016 και τον Απόλλωνα

Τις ευχές του για το νέο χρόνο έδωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου μέσω του blog του στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ, ενώ σχολίασε και το ερχόμενο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στον Απόλλωνα.

Για την νέα χρονιά και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού έγραψε ο Γιάννης Παπαπέτρου στο Blog του στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας την συγκέντρωση που χρειάζεται για να συνεχίσει τις επιτυχίες η ομάδα του Πειραιά.

Αναλυτικά, όσα έγραψε:

«Πριν αναφερθώ στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, θα ήθελα να μιλήσω για τη χρονιά που πέρασε. Το 2015 ήταν μια εξαιρετική σεζόν για εμάς. Πήραμε το πρωτάθλημα με 3-0 επί του Παναθηναϊκού και φτάσαμε έως τον τελικό της Ευρωλίγκας. Εύχομαι και το 2016 να είναι μια εξίσου σημαντική και καλή σεζόν για εμάς και στο τέλος να φτάσουμε στους στόχους που θέλουμε. Δυστυχώς, όμως, το 2015 έφερε και πολλούς τραυματισμούς. Τι να πρωτοθυμηθώ, θλάσεις, διαστρέμματα και το χειρότερο, ο τραυματισμός του Πάτρικ. Ελπίζω και εύχομαι το 2016 να είμαστε όλοι γεροί και γεμάτοι υγεία.

Όπως φυσικά εύχομαι και σε όλους τους ανθρώπους να έχουν υγεία γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δυστυχώς, η καθημερινότητα μας έχει κάνει και ορισμένες φορές γινόμαστε κυνικοί και αντιμετωπίζουμε πολλά πράγματα ως δεδομένα, αλλά μόνο έτσι δεν είναι. Γι’ αυτό το μόνο που έχω να πω σε εσάς είναι να ζείτε καθημερινά τις στιγμές και ό,τι κάνετε να το κάνετε μέσα από την καρδιά σας και με ανθρώπους που αγαπάτε. Κι αν ορισμένες φορές έχετε κάτι στο μυαλό σας και σας φαίνεται βουνό, αποστασιοποιηθείτε, δείτε το πιο ψύχραιμα και αντιμετωπίστε το. Γιατί επαναλαμβάνω, αν έχουμε την υγεία μας, όλα τα υπόλοιπα λύνονται. Εύχομαι λοιπόν το 2016 να φέρει σε όλους ό,τι πραγματικά επιθυμούν.

Τώρα, σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό και το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Απέναντι στη Μπαρτσελόνα δείξαμε ένα καλό πρόσωπο και αρχίσαμε όπως θέλαμε το TOP-16, αλλά πλέον αυτό το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν. Εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και μπροστά μας αυτή τη στιγμή είναι ο Απόλλωνας. Μια ομάδα που παιχνίδι με το παιχνίδι βελτιώνεται και θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, να κάνουμε αυτά που θέλει ο προπονητής μας ώστε να πάρουμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: