Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Θέλει τον Ερέρα της Γιουνάιτεντ στη Σίτι ο Γκουαρντιόλα!!


Θέλει τον Ερέρα της Γιουνάιτεντ στη Σίτι ο Γκουαρντιόλα

«Φωτιά» αναμένεται να βάλει ο Πεπ Γκουαρντιόλα στο Μάντσεστερ με τη συμφωνία του με τη Σίτι να θεωρείται δεδομένη, καθώς θέλει να «κλέψει» από τη Γιουνάιτεντ τον Άντερ Ερέρα.

Η συμφωνία του Πεπ Γκουαρντιόλα με τη Μάντσεστερ Σίτι θεωρείται πλέον δεδομένη, αφού το όνομα του Καταλανού τεχνικού δεν ακούγεται καν ως σενάριο για κάποια άλλη κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα και χωρίς να έχει αναλάβει καν τα καθήκοντά του αναμένεται να βάλει «φωτιά» στο Μάντσεστερ.

Όπως μεταδίδει το «Don Balon», ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει ζητήσει τον Άντερ Ερέρα από τη Γιουνάιτεντ, θέλοντας να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο Βάσκος δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στη βασική ενδεκάδα του Λουίς Φαν Χάαλ.

Ο νυν τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου που έχει ανακοινώσει ήδη το «αντίο» του από τους Βαυαρούς έχει ζητήσει τον Ερέρα, είτε για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είτε αυτή του καλοκαιριού, αλλά οι δυσκολίες είναι δεδομένες, αφού η Γιουνάιτεντ πολύ δύσκολα θα αποδεχθεί πρόταση από τη συμπολίτισσα για οποιονδήποτε παίκτη, πόσω μάλλον για τον κεντρικό χαφ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: