Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Παπαντωνίου: «Θέλουμε μια μεγάλη νίκη»


Παπαντωνίου: «Θέλουμε μια μεγάλη νίκη»

Μια μεγάλη νίκη για τον κόσμο της ψάχνει η ΑΕΚ, όπως δήλωσε ο Νώντας Παπαντωνίου εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (18:00).

Αναλυτικά, ο 24χρονος γκαρντ έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία, τύχη και πολλές επιτυχίες για την ομάδα μας, να μην έχουμε τραυματισμούς και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Μοναδικός στόχος όπως έχουμε πει είναι το πρωτάθλημα. Εκεί έχουμε αφοσιωθεί, εκεί έχουμε δώσει όλη την προσοχή μας, δουλεύουμε καθημερινά πλέον με τον καινούργιο προπονητή. Μαθαίνουμε την φιλοσοφία του και γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι.

Ξεκινάει η χρονιά με ένα ντέρμπι. Επόμενος αντίπαλος μας είναι ο Παναθηναϊκός. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, έχουμε δουλέψει πολύ πάνω στις αδυναμίες του αντιπάλου και σε αυτά που πρέπει να προσέξουμε. Είναι μία πολύ γρήγορη ομάδα, παίζει πολύ καλά το "τρανζίσιον", έχει πολύ καλούς παίκτες και πολύ έμπειρους.

Πρέπει να προσέξουμε την άμυνα μας, να αλλάξουμε το ρυθμό και να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε χαμηλά τον Παναθηναϊκό, ώστε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να καταφέρουμε να φτάσουμε σε μία μεγάλη νίκη, τεράστιας σημασίας για μας και τον κόσμο μας, που ελπίζω να είναι δίπλα μας για να μας στηρίξει, όπως κάνει κάθε φορά και να ξεκινήσουμε θετικά τη νέα χρονιά.

Εύχομαι την επόμενη εβδομάδα να έχουμε καλά νέα. Θα τα πούμε σύντομα
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: