Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

«Μπορούμε να νικήσουμε την ΑΕΚ»


«Μπορούμε να νικήσουμε την ΑΕΚ»

Εφικτή θεωρεί για τον Πλατανιά τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ στον αγώνα της Κυριακής ο γκολκίπερ των Χανιωτών, Αντώνης Κοκκαλάς.

Πίστη για νίκη επί της ΑΕΚ στον αγώνα της Κυριακής (15:00) στα Χανιά εξέφρασε ο Αντώνης Κοκκαλάς.

«Η ομάδα μας θεωρώ πως έκανε έναν πολύ καλό πρώτο γύρο. Έχουμε ένα δύσκολο ξεκίνημα στον δεύτερο γύρο, αλλά έχουμε πίστη στην ομάδα μας και πιστεύω πως μπορούμε να αρχίσουμε με το δεξί στη νέα χρονιά απέναντι στην ΑΕΚ», τόνισε ο γκολκίπερ των Κρητικών.

«Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα, τεράστιο μέγεθος. Έχει πολύ καλούς παίκτες μεσοεπιθετικά, αλλά και η δική μας άμυνα είναι πολύ καλή. Θα την κοιτάξουμε κατάματα. Τη σεβόμαστε, αλλά δεν τη φοβόμαστε και θεωρώ πως αν έχουμε την τύχη με το μέρος μας θα τη νικήσουμε. Το παιχνίδι πιστεύω πως θα κριθεί στο αν θα εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα έχουμε», πρόσθεσε.

Όσο για τη δική του παρουσία φέτος, είπε: «Δεν κοιτάζω το ατομικό στοιχείο, αλλά την ομάδα. Δεν μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να κάνει τίποτα αν δεν τον βοηθούν οι συμπαίκτες του. Θεωρώ πως η εικόνα μας σε όλα τα ματς του πρώτου γύρου ήταν πολύ καλή, με ωραίο ποδόσφαιρο και ευελπιστούμε για τα καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: