Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Η καλή πορεία από την Πρωτοχρονιά φαίνεται!!


Η καλή πορεία από την Πρωτοχρονιά φαίνεται!

Ήταν 1η Ιανουαρίου του 2015, όταν ο Χάρι Κέιν συστηνόταν με τον πιο επιβλητικό τρόπο στο ποδοσφαιρικό κοινό και παράλληλα έστελνε το μήνυμα στον Ζοσέ Μουρίνιο και την Τσέλσι γι΄αυτό που θα ακολουθούσε στο ημερολογιακό έτος, παρά την κατάκτηση του τίτλου.  
Την πρώτη μέρα του περασμένου έτους, στο «Γουάιτ Χαρτ Λέινμ», η Τότεναμ συνέτριψε τηνμ Τσέλσι με σκορ 5-3, έχοντας τον Χάρι Κέιν σε εξαιρετική μέρα. Ο Άγγλος στράικερ, έκανε ότι ήθελε στην άμυνα των «μπλε», οι οποίοι παρά το γεγονός πως προηγήθηκαν έδειχναν ανήμποροι να αντισταθούν στις ορέξεις των  γηπεδούχων.
Η Τότεναμ έχοντας τον Χάρι Κέιν σε εξαιρετική φόρμα για όλο το υπόλοιπο της σεζόν και σταθερή αξία στο 2ο μισό του 2015, συνεχίζει βήμα-βήμα την πορεία προς την άνοδο, την ώρα που η Τσέλσι παρά τον τίτλο πέρυσι έχει καταρρεύσει. Ο Μουρίνιο έχει ήδη φύγει και η ομάδα του Ρομάν Αμπράμοβιτς προσπαθεί να ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Το ποδαρικό στο 2015 για τις δύο ομάδες έμελλε να αποτελέσει πιστοποιητικό με υπογραφή για ολόκληρη την υπόλοιπη χρονιά. Μένει να δούμε πως θα ξεκινήσουν οι δύο ομάδες φέτος…


 

Πηγή:england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: