Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Οι δικαιολογίες του Χάμες που έτρεχε με 200!! (video)


Οι δικαιολογίες του Χάμες που έτρεχε με 200! (video)

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Μαδρίτη μετά το χθεσινό περιστατικό με τον Χάμες Ροντρίγκες, που έφτασε στην προπόνηση με περιπολικό να τον κυνηγά για υπερβολική ταχύτητα. Ποιες δικαιολογίες χρησιμοποίησε.

Σαν να μην έφταναν στη Ρεάλ όλα της τα προβλήματα, έχει να αντιμετωπίσει και μια ακόμη υπόθεση που την αναστατώνει. Ο Χάμες Ροντρίγκες έφτασε στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας σαν… κυνηγημένος, αφού τον καταδίωκε ένα αυτοκίνητο της αστυνομίας για υπερβολική ταχύτητα.

Σύμφωνα με την τροχαία, ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός έτρεχε με 200 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ παρά τις εντολές που δέχτηκε να σταματήσει στην άκρη του δρόμου δεν το έκανε και κινδυνεύει όχι απλώς με ποινή για υπερβολική ταχύτητα, αλλά και για αντίσταση κατά της αρχής. Σύμφωνα, δε, με τον ποινικό κώδικα, όταν κάποιος ξεπερνά το όριο ταχύτητας κατά 80 με 100 χιλιόμετρα την ώρα, μπορεί να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης τριών έως έξι μηνών, βαρύ πρόστιμο, κοινωνική εργασία για 31 με 90 μέρες, ακόμη και με αφαίρεση διπλώματος για ένα μέχρι τέσσερα χρόνια.

Υπάρχουν δύο εκδοχές για τις δικαιολογίες που χρησιμοποίησε ο Χάμες Ροντρίγκες. Η πρώτη είναι πως είχε πολύ δυνατά τη μουσική στο αυτοκίνητό του και γι’ αυτό δεν άκουσε τις συστάσεις από τους αστυνομικούς και η δεύτερη πως επειδή δεν επρόκειτο για περιπολικό που τον καταδίωκε, αλλά για αυτοκίνητο της αστυνομίας χωρίς διακριτικά, φοβήθηκε μήπως ήταν απαγωγείς γιατί έχει δυσάρεστη εμπειρία από την πατρίδα του, την Κολομβία.

Όπως και να’ χει, ο Χάμες έμπλεξε άσχημα…




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: