Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Κούπερ: «Δεν είμαι εδώ για την τρίτη θέση»


Κούπερ: «Δεν είμαι εδώ για την τρίτη θέση»

Μεγάλες φιλοδοξίες για την ΑΕΚ έχει ο Ντι Τζέι Κούπερ. «Δεν είμαι εδώ για την τρίτη θέση», δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ. «Μπορούμε νίκη με Παναθηναϊκό», πρόσθεσε.

Έτοιμος να επωμιστεί το ρόλο του ηγέτη στην ΑΕΚ και να την οδηγήσει μελλοντικά ψηλότερα από την τρίτη θέση, που δεν φαίνεται να του αρκεί, δήλωσε ο Ντι Τζέι Κούπερ. Μιλώντας στην «Ώρα για Σπορ», ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε για τις προσπάθειες του Μάκη Αγγελόπουλου να ενισχύσει την ομάδα, τη σκληράδα που έφερε ο Γιούρε Ζντοβτς, αλλά και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά, ο Ντι Τζέι Κούπερ μίλησε για:

-το αν θεωρεί πως ο βασικός στόχος της ΑΕΚ είναι η τρίτη θέση: «Όχι, νομίζω ότι έχουμε παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου. Έχουμε ποιότητα. Δεν υπολογίζω ότι πρέπει να πάρουμε την τρίτη θέση ή την πρώτη. Νομίζω ότι πραγματικά είμαστε καλή ομάδα. Κάναμε αλλαγές στο ρόστερ, έχουμε πολύ καλούς παίκτες και καλά αποτελέσματα μέχρι τώρα».

-το ρόλο του στην ΑΕΚ: «Ο ρόλος μου είναι να είμαι ηγέτης. Αυτό μου λέει και ο προπονητής. Θεωρώ τον εαυτό μου μεγάλο παίκτη, τον Μαυροκεφαλίδη και τον Χέρστον το ίδιο. Πιστεύω πως ο Μάκης Αγγελόπουλος θα συνεχίσει να ενισχύει την ΑΕΚ όσο περισσότερο γίνεται και θα φέρνει μεγάλους παίκτες σε κάθε ευκαιρία».

-το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για τον κόσμο. Θέλουμε να δείξουμε κάποια πράγματα. Παίζουμε απέναντι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Παίζουμε πάντα για τη νίκη κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και την Κυριακή. Αν έχουμε αυτοπεποίθηση μπορούμε σίγουρα να νικήσουμε. Θέλω ο κόσμος μας να έρθει στο γήπεδο, να φωνάξει δυνατά και να μας υποστηρίξει με πάθος, ακόμη κι αν υπάρξουν δυσκολίες στη διάρκεια του αγώνα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη και για τον κόσμο μας».

-την έλευση Ζντοβτς: «Προσδίδει αρκετή σκληράδα στην ομάδα και περισσότερη πειθαρχία. Απαιτεί πολλά πράγματα από τον κάθε παίκτη».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: